Hasznos, jó meccsen kaptunk ki!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Győri Ferenc

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-25 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 22 21 10 14 67
Serdülő U14 14 5 8 18 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Neszmélyi , Dózsa 2, OROSHÁZI 12, Lovas 2, HERCZEG 8, Gergely 2, Lugossy 10 , Tóth 2, Paár, Halász 5, Daróczi, Grósz 2.

1. félidő

Bár 4:2-re még mi vezettünk, utána 180 fokos fordulatot vett a mérkőzés. Sajnos hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ellenfelünk kulcsjátékosait nem tudjuk tartani. Túl sok kosarat kaptunk így 22:14-re elvesztettük a nyitó negyedet. Hittem a srácokban, hogy a félidőre akár még meg is fordíthatjuk a mérkőzést, de sajnos ez volt a legrosszabb negyedünk. Rengeteg technikai hibát vétettünk. Így nemhogy fordítani, de még a lépést tartani is képtelenség az ellenféllel. Szomorúan konstatáltam, hogy hátrányunk bizony tetemes volt húsz percnyi játékidőt követően.

2. félidő

Az természetesen szóba sem jöhetett, hogy feladjuk vagy elkeseredjünk. Ez a bajnokság arról szól, hogy a játékosaink pályára kerüljenek, minél többet játszanak és fejlődjenek. Dicséretes, hogy a második félidőt még úgyis képesek voltunk megnyerni, hogy végig ugyan azokban az összeállításokban játszottunk, mint az első két negyedben. Sok volt a hiba, de a hozzáállással és a második félidővel kifejezetten elégedett voltam. Az eredmény nem éppen hízelgő, de a mérkőzés elérte a célját, hiszen mindenki maximális játéklehetőséget kapott a fejlődésre.

Összegzés

Lehet ez furcsán hangzik, hiszen vesztettünk, de összességében elégedett vagyok. No nem a csapattal, hiszen rengeteg hiba jellemezte a játékunkat, de a mérkőzés summázásakor mégis a pozitív érzéseknek jut bennem több hely. A második félidő eleve jobban sikerült és tetszett, hogy az eredménytől függetlenül végig hajtottunk és küzdöttünk. Nagyon sajnálom, hogy az amúgy rendkívül szimpatikus ellenfelünk előnyt kovácsolt abból, hogy létszám problémáik voltak. Ennek a bajnokságnak nem erről kellene szólnia… No de vissza is a pozitívumokhoz! Jó meccset játszottunk és minden játékosnak bőven adhattunk lehetőséget a fejlődésre. Hamarosan jön a következő meccs, köszönjük a szurkolást most is és a jövőben is ????

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00