Hasznos szombat reggel

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-10 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 21 12 0 11 4 48
U12 Kaszás Boys 3 6 3 2 6 20

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Boys: DÓCS Antal János 6, Balpataki Bence, Faragó Sándor, Jurányi Norbert, OSZTOVITS Imre 5, Jones Aidan 2, DÓSA Zsombor 3, Grossmann Ádám 1, Jones Benjamin 1, Balogh Konrád 1, Vasali Dénes 1, Fülöp Roland.

1. félidő

A hétvégén rendezték meg az U12-es Gyermek kupa I. fordulóját, ahol hosszú kihagyás után a 2010-es születésű gyerekek is végre pályára léphettek a Boys csapatában. A jelenlegi helyzetben sajnos a legfiatalabb versenyző korosztály sem tud a megszokott módón edzeni, ezért is volt nagyon fontos, hogy ezekből a meccsekből próbáljunk minél többet tanulni. Sajnos már az érkezésünkkor kiderült, hogy a Repülő Mókusok csapata nem fog eljönni a második mérkőzésre, viszont a termet és a játékvezetők jelenlétét kihasználva úgy döntöttünk, hogy a szülők érkezéséig játszunk még egy felkészülési mérkőzést a Kőbányai srácokkal gyakorlás jelleggel.
Nem kezdtük jól a mérkőzést a Kőbánya ellen, látszódott, hogy ilyen szintű csapat ellen még nem játszottak a fiúk, ennek köszönhetően rengetek kosarat kaptunk az első percekben, ráadásul egymás segítésérül is elfejékeztünk, amelyből ellenfelünk könnyű pontokat tudott szerezni. Támadásban amit kértem, hogy gyorsan hozzuk át a labdát félpályán összejött és sok helyzetet is sikerült kialakítani, viszont ezek rendre kimaradtak, és csak Zsombinak és Jankónak sikerült eredményesnek lennie a félidei pihenőig. A szünetben Kokó, Benji és Imi is bedobta maga büntetőjét, így sikerült valamelyest kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A második félidőbe eredményességben már picit sikerült javulni, védekezésben pedig megpróbáltak a fiúk egyel magasabb fokozatba kapcsolni, amely lelkesedés a rutintalanságunknak köszönhetően legtöbbször faultokba torkollott. A második félidőben Aidan, Imi, Jankó és Ádi is betalált és a végére egy negyedet is sikerült megnyernünk harcosságunknak köszönhetően. Végeredmény 48- 20 oda.

Összegzés

A Repülő Mókusok ellen automatikusan 20-0-ra megnyert mérkőzés idejében, a korosztályunknak megfelelő szabályokkal játszott edzőmeccsen a legfontosabb volt, hogy a korábbi hibáinkat próbáljuk kijavítani és nagy örömömre a srácok igyekeztek végig a megbeszélteket végrehajtani.
Örülök, hogy 12 játékos rendelkezésemre tudott állni és mindenki lelkesen várta, hogy a pályára kerüljön, nagyon hasznos volt számunkra, hogy az U11-esbajnokságon kívül is játszani tudtunk, hiszen kevés játékidő van a srácokban. Köszönjük a szülőknek a támogatást és szervezkedést! Jövő héten találkozunk a Kenguru Kupa mérkőzései során.

Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00