Hasznos szombat reggel

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-10 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 21 12 0 11 4 48
U12 Kaszás Boys 3 6 3 2 6 20

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Boys: DÓCS Antal János 6, Balpataki Bence, Faragó Sándor, Jurányi Norbert, OSZTOVITS Imre 5, Jones Aidan 2, DÓSA Zsombor 3, Grossmann Ádám 1, Jones Benjamin 1, Balogh Konrád 1, Vasali Dénes 1, Fülöp Roland.

1. félidő

A hétvégén rendezték meg az U12-es Gyermek kupa I. fordulóját, ahol hosszú kihagyás után a 2010-es születésű gyerekek is végre pályára léphettek a Boys csapatában. A jelenlegi helyzetben sajnos a legfiatalabb versenyző korosztály sem tud a megszokott módón edzeni, ezért is volt nagyon fontos, hogy ezekből a meccsekből próbáljunk minél többet tanulni. Sajnos már az érkezésünkkor kiderült, hogy a Repülő Mókusok csapata nem fog eljönni a második mérkőzésre, viszont a termet és a játékvezetők jelenlétét kihasználva úgy döntöttünk, hogy a szülők érkezéséig játszunk még egy felkészülési mérkőzést a Kőbányai srácokkal gyakorlás jelleggel.
Nem kezdtük jól a mérkőzést a Kőbánya ellen, látszódott, hogy ilyen szintű csapat ellen még nem játszottak a fiúk, ennek köszönhetően rengetek kosarat kaptunk az első percekben, ráadásul egymás segítésérül is elfejékeztünk, amelyből ellenfelünk könnyű pontokat tudott szerezni. Támadásban amit kértem, hogy gyorsan hozzuk át a labdát félpályán összejött és sok helyzetet is sikerült kialakítani, viszont ezek rendre kimaradtak, és csak Zsombinak és Jankónak sikerült eredményesnek lennie a félidei pihenőig. A szünetben Kokó, Benji és Imi is bedobta maga büntetőjét, így sikerült valamelyest kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A második félidőbe eredményességben már picit sikerült javulni, védekezésben pedig megpróbáltak a fiúk egyel magasabb fokozatba kapcsolni, amely lelkesedés a rutintalanságunknak köszönhetően legtöbbször faultokba torkollott. A második félidőben Aidan, Imi, Jankó és Ádi is betalált és a végére egy negyedet is sikerült megnyernünk harcosságunknak köszönhetően. Végeredmény 48- 20 oda.

Összegzés

A Repülő Mókusok ellen automatikusan 20-0-ra megnyert mérkőzés idejében, a korosztályunknak megfelelő szabályokkal játszott edzőmeccsen a legfontosabb volt, hogy a korábbi hibáinkat próbáljuk kijavítani és nagy örömömre a srácok igyekeztek végig a megbeszélteket végrehajtani.
Örülök, hogy 12 játékos rendelkezésemre tudott állni és mindenki lelkesen várta, hogy a pályára kerüljön, nagyon hasznos volt számunkra, hogy az U11-esbajnokságon kívül is játszani tudtunk, hiszen kevés játékidő van a srácokban. Köszönjük a szülőknek a támogatást és szervezkedést! Jövő héten találkozunk a Kenguru Kupa mérkőzései során.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…