Hasznos szombat reggel

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-10 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 21 12 0 11 4 48
U12 Kaszás Boys 3 6 3 2 6 20

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Boys: DÓCS Antal János 6, Balpataki Bence, Faragó Sándor, Jurányi Norbert, OSZTOVITS Imre 5, Jones Aidan 2, DÓSA Zsombor 3, Grossmann Ádám 1, Jones Benjamin 1, Balogh Konrád 1, Vasali Dénes 1, Fülöp Roland.

1. félidő

A hétvégén rendezték meg az U12-es Gyermek kupa I. fordulóját, ahol hosszú kihagyás után a 2010-es születésű gyerekek is végre pályára léphettek a Boys csapatában. A jelenlegi helyzetben sajnos a legfiatalabb versenyző korosztály sem tud a megszokott módón edzeni, ezért is volt nagyon fontos, hogy ezekből a meccsekből próbáljunk minél többet tanulni. Sajnos már az érkezésünkkor kiderült, hogy a Repülő Mókusok csapata nem fog eljönni a második mérkőzésre, viszont a termet és a játékvezetők jelenlétét kihasználva úgy döntöttünk, hogy a szülők érkezéséig játszunk még egy felkészülési mérkőzést a Kőbányai srácokkal gyakorlás jelleggel.
Nem kezdtük jól a mérkőzést a Kőbánya ellen, látszódott, hogy ilyen szintű csapat ellen még nem játszottak a fiúk, ennek köszönhetően rengetek kosarat kaptunk az első percekben, ráadásul egymás segítésérül is elfejékeztünk, amelyből ellenfelünk könnyű pontokat tudott szerezni. Támadásban amit kértem, hogy gyorsan hozzuk át a labdát félpályán összejött és sok helyzetet is sikerült kialakítani, viszont ezek rendre kimaradtak, és csak Zsombinak és Jankónak sikerült eredményesnek lennie a félidei pihenőig. A szünetben Kokó, Benji és Imi is bedobta maga büntetőjét, így sikerült valamelyest kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A második félidőbe eredményességben már picit sikerült javulni, védekezésben pedig megpróbáltak a fiúk egyel magasabb fokozatba kapcsolni, amely lelkesedés a rutintalanságunknak köszönhetően legtöbbször faultokba torkollott. A második félidőben Aidan, Imi, Jankó és Ádi is betalált és a végére egy negyedet is sikerült megnyernünk harcosságunknak köszönhetően. Végeredmény 48- 20 oda.

Összegzés

A Repülő Mókusok ellen automatikusan 20-0-ra megnyert mérkőzés idejében, a korosztályunknak megfelelő szabályokkal játszott edzőmeccsen a legfontosabb volt, hogy a korábbi hibáinkat próbáljuk kijavítani és nagy örömömre a srácok igyekeztek végig a megbeszélteket végrehajtani.
Örülök, hogy 12 játékos rendelkezésemre tudott állni és mindenki lelkesen várta, hogy a pályára kerüljön, nagyon hasznos volt számunkra, hogy az U11-esbajnokságon kívül is játszani tudtunk, hiszen kevés játékidő van a srácokban. Köszönjük a szülőknek a támogatást és szervezkedést! Jövő héten találkozunk a Kenguru Kupa mérkőzései során.

Hasonló tartalmak

 • Az elejétől kezdve látszott, hogy ez sima lesz. Próbáltuk minél hasznosabban felhasználni ezt a mérkőzést arra, hogy a lehető legtöbbet tudjunk fejlődni, mind egyénileg, mind pedig csapat szinten.…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 15:00

 • Bár tudtuk, hogy kemény ellenfél lesz a Baja, egyértelműen az volt a célunk, hogy megőrizzük a veretlenségünket a Kaszások Csarnokában! Ennek megfelelően kezdtünk, de aztán a vendégek jelezték,…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 17:00

 • Gratulálok a srácoknak! Hatalmas munkát végeztek a mai nap, elképesztő fegyelmet tanúsítottak, mind a két oldalán a pályának, taktikusan játszottunk végig, sajnos a fizikális hátrányunkkal ennyire voltunk most…

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 12:30