Hasznos vereség

Római Kaszások

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Szőke Gábor, Kutrik Andrea

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-01-19 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKS Benkő KK 16 12 3 8 9 48
Római Kaszások 8 2 4 2 2 18

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Horváth Áron 5, Molnár Márton 2, Kiszely Kristóf 2, Kurucz Martin 1, Mihályi Barnabás 3, Horvát Hella 1, Juhász Adri 2, Kamarás Lilla 2, Bakos Anna, Lenner Bianka

1. félidő

A decemberi pihenő után a hétvégén ismét újból pályára léptünk a Kenguru Kupa 3. fordulójában ahol az ellenfeleink a KLKS Benkő és a Kőbányai Darazsak/ B csapata volt. Sajnos Nusi és Barnabás hiányában mindösszesen 10 en tudtunk elutazni a két meccsre, és tudtuk nem lesz egyszerű a zsinór két meccs.

2. félidő

Az első mérkőzésen a KLKS ellen léptünk pályára, akikkel csupán egy felkészülési mérkőzést játszhattunk megfelelő létszám hiányában, ami viszont igen hasznosnak bizonyult a második meccsre nézve. A Mérkőzés elején fej-fej mellett sikerült haladni a kék-sárga alakulattal, azonban 6 perc után 8 pontos előnyre tett szert ellenfelünk. amely innentől kezdve csak nőtt. Sajnos védekezésben még mindig sok helyezkedésbeli hibát vétettünk, támadásban pedig még nem volt meg az a bátorság és pontosság, ami a második mérkőzésen már jellemzett minket.

Összegzés

A második félidőre sem változott a játék képe, így ellenfelünk magabiztos 48-18-as győzelmet aratott. Az első negyed 8 dobott pontja után úgy érzem támadásban sok maradt bennünk, így nem maradt más, mint a második meccsen azt kidobni magunkból.

Folytatás a Darazsak ellen!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30