Hasznos vereség egy jó csapat ellen.

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Réger Zsolt, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-06 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Cicák 12 11 5 14 8 50
U12 Kaszás Boys 6 4 5 4 11 30

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: Dócs 4, Balogh 1, Maurer 1, Fischer 2, FARAGÓ 3, BALPATAKI 6, Jones B 2, JONES A 3, Dósa 4, Vasali 3, Dévai 1

1. félidő

A második mérkőzést, a jóval határozottabb és képzettebb Vasas Cicák ellen játszottuk, akiket már ismerünk a Kenguru Kupa korábbi fordulójából, így tudtuk, hogy harcosabb játékra lesz szükségünk mint az első játék során. Ellenfelünk jól kezdett, 5 perc elteltével 12-0 állt az eredményjelzőn, ráadásul legtöbbször át sem tudtuk hozni a játékszert a támadó térfélre. Szerencsére az utolsó 3 perce a fiúk felszívták magukat és négyen is eredményesek tudtak lenni ( Kokó, Aidan, Benji és Jankó), úgy hogy több kosarat nem is engedtek a lányoknak. A második ötös hiába játszott jó ritmusban az elejétől kezdve, mindig akadt egy apró hiba, figyelmetlenség amiből kosarat kaptunk és így félidőre nem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz.

2. félidő

5 bedobott büntetőt követően nem sokat változott a játék képe, és habár dicséretesen küzdöttünk a harmadik negyedben, mindig volt egy apró hiba. A záró ötös még a végére megrázta magát a hajrában, mint ha nem is két mecset játszottunk volna zsinórban és sikerült elhozni 8-11-re az utolsó negyedet, és ezzel kozmetikázni picit az eredményen.

Összegzés

Két ellentétes meccsünk volt, ahol úgy gondolom a másodikon játszottunk jobban és nagy örömömre ezt a fiúk is így látták. Sok apró és bosszantó hibák volt, de egyre több tudatos támadásunk is, ráadásul az egyéni védekezésünk is javulni a látszik. Ezen a meccsen mindenki kosarat dobott, ráadásul 1 meccset sikerült is behúznunk amihez gratulálok a csapatnak. Reméljük az elkövetkező hetekben továbbra is elkerülnek minket a betegségek és tudtunk tovább lépni tudásban.

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00