Hasznos vereség egy jó csapat ellen.

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Réger Zsolt, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-06 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Cicák 12 11 5 14 8 50
U12 Kaszás Boys 6 4 5 4 11 30

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: Dócs 4, Balogh 1, Maurer 1, Fischer 2, FARAGÓ 3, BALPATAKI 6, Jones B 2, JONES A 3, Dósa 4, Vasali 3, Dévai 1

1. félidő

A második mérkőzést, a jóval határozottabb és képzettebb Vasas Cicák ellen játszottuk, akiket már ismerünk a Kenguru Kupa korábbi fordulójából, így tudtuk, hogy harcosabb játékra lesz szükségünk mint az első játék során. Ellenfelünk jól kezdett, 5 perc elteltével 12-0 állt az eredményjelzőn, ráadásul legtöbbször át sem tudtuk hozni a játékszert a támadó térfélre. Szerencsére az utolsó 3 perce a fiúk felszívták magukat és négyen is eredményesek tudtak lenni ( Kokó, Aidan, Benji és Jankó), úgy hogy több kosarat nem is engedtek a lányoknak. A második ötös hiába játszott jó ritmusban az elejétől kezdve, mindig akadt egy apró hiba, figyelmetlenség amiből kosarat kaptunk és így félidőre nem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz.

2. félidő

5 bedobott büntetőt követően nem sokat változott a játék képe, és habár dicséretesen küzdöttünk a harmadik negyedben, mindig volt egy apró hiba. A záró ötös még a végére megrázta magát a hajrában, mint ha nem is két mecset játszottunk volna zsinórban és sikerült elhozni 8-11-re az utolsó negyedet, és ezzel kozmetikázni picit az eredményen.

Összegzés

Két ellentétes meccsünk volt, ahol úgy gondolom a másodikon játszottunk jobban és nagy örömömre ezt a fiúk is így látták. Sok apró és bosszantó hibák volt, de egyre több tudatos támadásunk is, ráadásul az egyéni védekezésünk is javulni a látszik. Ezen a meccsen mindenki kosarat dobott, ráadásul 1 meccset sikerült is behúznunk amihez gratulálok a csapatnak. Reméljük az elkövetkező hetekben továbbra is elkerülnek minket a betegségek és tudtunk tovább lépni tudásban.

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…