Házi rangadó

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 14:50:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Római Kaszások 11 19 9 10 9 58
Békási Kaszások U11 4 10 5 6 17 42

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Paár 14, Czirkos 13, Ollai 5, Vitéz 5, Bíró 3, Daróczi 1, Zentai 1

1. félidő

A Kenguru Bajnokság 5. forduló első mérkőzését a Római Kaszások csapata ellen játszottuk. Ismerjük őket, tudtok, hogy nagyon ügyesek, és felkészültek. Nekünk nem sikerült jól kezdenünk. Védekezésben sokszor bealudtunk, és ennek köszönhetően üres ziccereket tudtak dobni az ellenfél játékosai. Nekünk is megvoltak a helyzeteink, de valamiért sokszor nem tudtok azokat pontokra beváltani. Második negyedről is ugyan ez mondható el. Figyelmetlenek voltunk, amikből kaptuk a kosarakat. Így az első félidő 30-14-re végződött.

2. félidő

Megbeszéltünk pár dolgot, hogy mire kell jobban odafigyelnünk. De sajnos, nem sikerült új erőre kapnunk. Védekezésben nagyon figyelmetlenek voltunk. Támadásban pedig nem a könny megoldásokat választottuk. A 3. negyed egész sorosra sikeredett, de tudtunk volna még többet is dobni. A 4. negyed végén sikerült ráérezni a könnyű kosárszerzésre, de már későn. Így a végeredmény 42-58 lett.

Összegzés

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk kiállni megfelelő létszámban. A betegeinknek, sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok! De ez egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik ma itt voltak. Csináltuk sok jó dolgot, de sajnos még több rosszat. Védekezésben sokszor bealudtunk, és sima kosarakat kaptunk. Támadásban nem kerestük a társainkat, csak a vége fele. A lepattanókért meg alig mentünk el. Sokszor vissza se értünk védekezni, vagy akár támadó lepattanót szedni. Sok mindent kell még megtanulnunk, ezért vannak az edzések. De amiket már tudunk, azokat bátran alkalmazzuk. Én tudom jól, hogy mindenkiben több van. Bátra kell játszani, nem félni a hibától, ha hibázunk is, ott a lehetőség kijavítani. Fel a fejjel srácok!!!
Kováts Bence bácsiéknak gratulálok a győzelemhez, nagyon ügyesek voltak, remélem, még találkozunk! 

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00