Házi rangadó

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Borsos Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-20 14:50:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Római Kaszások 11 19 9 10 9 58
Békási Kaszások U11 4 10 5 6 17 42

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Paár 14, Czirkos 13, Ollai 5, Vitéz 5, Bíró 3, Daróczi 1, Zentai 1

1. félidő

A Kenguru Bajnokság 5. forduló első mérkőzését a Római Kaszások csapata ellen játszottuk. Ismerjük őket, tudtok, hogy nagyon ügyesek, és felkészültek. Nekünk nem sikerült jól kezdenünk. Védekezésben sokszor bealudtunk, és ennek köszönhetően üres ziccereket tudtak dobni az ellenfél játékosai. Nekünk is megvoltak a helyzeteink, de valamiért sokszor nem tudtok azokat pontokra beváltani. Második negyedről is ugyan ez mondható el. Figyelmetlenek voltunk, amikből kaptuk a kosarakat. Így az első félidő 30-14-re végződött.

2. félidő

Megbeszéltünk pár dolgot, hogy mire kell jobban odafigyelnünk. De sajnos, nem sikerült új erőre kapnunk. Védekezésben nagyon figyelmetlenek voltunk. Támadásban pedig nem a könny megoldásokat választottuk. A 3. negyed egész sorosra sikeredett, de tudtunk volna még többet is dobni. A 4. negyed végén sikerült ráérezni a könnyű kosárszerzésre, de már későn. Így a végeredmény 42-58 lett.

Összegzés

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk kiállni megfelelő létszámban. A betegeinknek, sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok! De ez egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik ma itt voltak. Csináltuk sok jó dolgot, de sajnos még több rosszat. Védekezésben sokszor bealudtunk, és sima kosarakat kaptunk. Támadásban nem kerestük a társainkat, csak a vége fele. A lepattanókért meg alig mentünk el. Sokszor vissza se értünk védekezni, vagy akár támadó lepattanót szedni. Sok mindent kell még megtanulnunk, ezért vannak az edzések. De amiket már tudunk, azokat bátran alkalmazzuk. Én tudom jól, hogy mindenkiben több van. Bátra kell játszani, nem félni a hibától, ha hibázunk is, ott a lehetőség kijavítani. Fel a fejjel srácok!!!
Kováts Bence bácsiéknak gratulálok a győzelemhez, nagyon ügyesek voltak, remélem, még találkozunk! 

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00