Házi rangadón vesztettünk

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Steiner Máté

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-02-16 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 12 4 7 23 9 55
Kaszás Girls 6 13 3 3 11 36

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: HENGLÁR, Czirkos 17, Mahmoud 5, Babay-B. 2, Csicsvári 7, Csocsán, Rompos 2, Bene, BOBVOS 2, Csonka, Sterbenz, Krajcsovich 1

1. félidő

Sok edzőmérkőzést játszottunk már a fiúkkal, de első éles találkozónk most jött el. A fiúk agresszíven kijöttek, rengeteg hibára kényszerítettek minket, mi magunk nagyon enerváltan játszottunk, és a 6 pontos különbség ránk nézve volt hízelgő. Második negyedben védekezésünk feljavult, most mi tudtuk hibába kergetni őket és a negyed végére megfordítottuk az eredményt.

2. félidő

A momentum nálunk lehetett volna a második félidőre, de egy katasztrofális büntetőzéssel gödörbe tettük magunkat. Első 9 dobásunk célt tévesztett.
A harmadik negyedben, nagyjából ugyanaz történt, mint az elsőben. A különbség mindössze annyi volt, hogy a fiúk bedobálták a ziccereiket, mi pedig fatális hibákat vétettünk. A negyedik negyedben bíztam egy huszáros hajrára, hogy feljövünk, de nem volt meg az átütő erő.

Összegzés

Ha valaki ránéz az eredményre, a negyedekre akkor azt lehet mondani, hogy a harmadik negyedben ment el a meccs. Szerintem ez nem teljesen így van. Inkább úgy mondanám ott mutatkozott meg leginkább, pontokban is az, hogy melyik csapat hogyan állt hozzá a védekezéshez. A fiúk végig agresszívan jöttek, és nem kíméltek minket, ezzel rengeteg hibát kikényszerítve. Nálunk az agresszív, fojtogató védekezés annyira időszakos volt, nem tudtuk annyi hibára kényszeríteni őket. Legközelebb, ha találkozunk, hasonló szellemiségben kell nekünk is játszanunk, edzésen is így kell dolgozni. Gratulálok Milán bácsinak és a Fiúknak, ma ők voltak a jobbak! Remélem lesz még alkalmunk visszavágni! Hajrá Lányok! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00