Helyt álltunk

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Buda

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Konta Csanád J.

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-02-29 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Tigrisek 11 8 4 16 12 51
Kaszás Girls 10 14 3 9 14 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: BABAY-BOGNÁR KINGA 25, Bakos Anna, Frenyó Nóra, Horváth Anna 2, Horváth Hella 3, Henglár Adél 1, Juhász Adrienn 2, Kiss Viktória, KRAJCSOVICH JÁZMIN 15, Mogyorósi Míra, Réthy Hajnalka 2, Sziebert Gréta

1. félidő

Utazások és betegségek miatt hiányos kerettel érkeztünk meg a hatodik fordulóra és ezúttal is szeretném megköszönni azoknak az U11-es korú lányoknak, akik bár nem velünk edzenek, de vállalták a szereplést. Három játékosunk is először mérettette meg magát nagypalánkos mérkőzésen.
Egy agresszív csapattal találtuk szemben magunkat, akikkel nehezen tudtuk felvenni a ritmust. A megváltozott szerepekhez, feladatokhoz nehezen alkalmazkodtunk (az egész forduló ideje alatt), így a sok hiba miatt folyamatosan a sarkunkban tartottuk az ellenfelet. Az első negyedben Jázmin vállalta a legtöbbet, de kiemelést érdemel Hajni is, aki bár először szerepelt U12-es mezben, több labdát, lepattanót és mezőnykosarat is szerzett. A második negyedben Kinga támadójátékával sikerült lépéselőnyhöz jutnunk.

2. félidő

Sajnos a büntetődobásokkal nem tudtuk tovább növelni az előnyünket és rossz hullámban is kezdtük meg a második félidőt, így ellenfelünk a negyed végére át tudta venni a vezetést.
Az negyedik negyed nagy ki-ki harcot ígért és így is lett, nagy indulatokat hozott felszínre az utolsó játékrész. Kinga tudatos és lendületes ziccereivel végig partiban voltunk, de sajnos egy elvétett passz után az utolsó percben az ellenfelünk egy ponttal átvette a vezetést. Ezután az utolsó fél percben több esélyünk is volt újabb pontot szerezni, de sajnos pontatlanok voltunk.

Összegzés

Nagy megmérettetés volt számunkra ez a mérkőzés és mindenképpen ki kell emelnem azt a pozitívumot, hogy a sok hiányzó és így a tapasztalatlanságunk ellenére becsülettel helyt tudtunk állni. Az utóbbi rovására írhatjuk fel azokat az apró hibákat, ami miatt a végjátékban az ellenfelünk kapta a piros jegyzőkönyvet.

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00