Hiába a jobb játék

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Csoma Viktor, Benkő Glória

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasfiókák 12 16 4 8 18 58
U11 Római Kaszások 12 7 4 4 16 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: FÜLÖP Vince 12, Kónya Márton, Kurucz Martin 3, Varga Márton 3, Konta Magor 3, TAKÁCS Ábel 5, Csizmadia Márton 7, Kronavetter Dániel 5, Tóth Bernát 3, Jendrolovics Márk 2,

1. félidő

A januári csoportgyőzelemnek köszönhetően ismételten a D csoportban folytattuk a Kenguru Kupa küzdelmeit, ahol a Török Sasfiókák, valamint a Honvéd csapata várt ránk. A Sasfiókák csapatával már találkoztunk korábban, akkor egy gyenge játékkal maradtunk alul ellenük, azonban azóta sokat sikerült fejlődnünk mind védekezésben, mind támadásban.
Sajnos nem tudtunk teljes kerettel felállni, többen is lebetegedtek a fordulót megelőző napokban, ennek ellenére mindenki nagyon várta, hogy újra pályára léphessen. Jól sikerült kezdenünk a lányok ellen, Csizi, Bernát, Marci és Ábel is eredményes tudott lenni. A negyed végéig szinte hibátlanul játszottunk, az utolsó két percre azonban elkezdtünk kapkodni, amelynek eredményeképpen ellenfelünk kitudott egyenlíteni. A második negyedre teljesen megváltozott a játék képe és ellenfelünk szép lassan kezdett ellépni tőlünk. 1-1 ben nem tudtuk felvenni fizikálisan a versenyt, sokszor nem segítettünk egymásnak, támadásban pedig rendre lejöttek dobásaink.

2. félidő

Félidőben mind két csapat gyengén dobta a büntetőket, 4-4 kísérlet talált utat a gyűrűbe, amely azt jelentette, hogy 9 pontos hátránnyal kezdődhetett meg a második félidő. A harmadik negyedben sajnos Csizi pontjain kívül mások nem tudtak eredményesek lenni, így hiába sikerült védekezésben erőszakosabbnak lennünk, nem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. A záró negyed felemás játékot hozott. Ellenfelünk kezdte jobban a játékrészt, majd 3 perc után egy 10-0- ás rohamot sikerült megindítani a srácoknak és ismét 10 pont alá hozni a mérkőzést az utolsó 4 perc elött, de ellenfelünk nem hagyta magát és végül behúzta a találkozót.

Összegzés

A múltkori mérkőzésünkhöz képest ég és föld volt a különbség, de ahogy mi is javultunk, a lányok is sokat fejlődtek játékban. Összességében dicséret illeti a srácokat, külön kiemelendő Vince ( 12) támadójátéka. Folytatás a Honvéd ellen.
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10