Hosszú kihagyás után újra meccs, győzelemmel

Junior (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Vajda Krisztina, Korpás Máté

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2019-05-16 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PAFC 9 11 10 11 41
Junior (ffi) 18 11 9 14 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HEGEDŰS 13, Simon 4, KORKIN 16, Gálfalvi 6, Bai 2, Szoboszlai 2, Finna 2, Sebők, Molnár 3, Jávorszky 4, Felfalusi 2

1. félidő

Nagy irammal csaptunk bele a mérkőzésbe, az első néhány percben nagyon szépen és rendezetten játszottunk. Ez az eredményen is látszódott, hiszen az első pillanattól kezdve megléptünk ellenfelünktől. Az első negyed végétől kicsit hullámvölgybe estünk és kiegyenlített lett a mérkőzés. Sokat hibáztunk a gyűrűhöz közeli befejezéseknél, és az eladott labdáink száma is megugrott a kezdeti periódushoz képest. A 2. negyedet egállal zártuk, de az első negyednek köszönhetően 9 pontos előnnyel mentünk a félidei pihenőre.

2. félidő

A 2. félidőben támadásunk akadozását védekezéssel próbáltuk ellensúlyozni, ezért az 1. félidőhöz képest agresszívabbá váltunk. Ez sok helyzetben egyértelműen megmutatkozott, sokszor tudtuk ellenfelünket hibára kényszeríteni és könnyű kosarakat szerezni. A mérkőzés végére igaz, hogy csak 2 ponttal sikerült előnyünket növelni, de ez elég lett egy stabil győzelemhez ezen a gólszegény mérkőzésen.

Összegzés

Csapatunk több mint másfél hónapja játszott utoljára, ez sokszor látszódott. Nagyon örülünk, hogy az év vége felé közeledve is van lehetőségünk játékban maradni és mérkőzés közben is gyakorolni azokat a dolgokat, amiket edzéseken tanulunk és gyakorolunk. Mint a legtöbb meccsen ebben a szezonban, most is minden játékosunk hozzá tudott tenni a csapat sikeréhez, amit nagyon fontosnak tartunk. Készülünk a visszavágóra, amit szeretnénk ugyancsak győzelemmel zárni a nyári pihenő előtt.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00