Hosszú kihagyás után újra meccs, győzelemmel

Junior (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Vajda Krisztina, Korpás Máté

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2019-05-16 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PAFC 9 11 10 11 41
Junior (ffi) 18 11 9 14 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HEGEDŰS 13, Simon 4, KORKIN 16, Gálfalvi 6, Bai 2, Szoboszlai 2, Finna 2, Sebők, Molnár 3, Jávorszky 4, Felfalusi 2

1. félidő

Nagy irammal csaptunk bele a mérkőzésbe, az első néhány percben nagyon szépen és rendezetten játszottunk. Ez az eredményen is látszódott, hiszen az első pillanattól kezdve megléptünk ellenfelünktől. Az első negyed végétől kicsit hullámvölgybe estünk és kiegyenlített lett a mérkőzés. Sokat hibáztunk a gyűrűhöz közeli befejezéseknél, és az eladott labdáink száma is megugrott a kezdeti periódushoz képest. A 2. negyedet egállal zártuk, de az első negyednek köszönhetően 9 pontos előnnyel mentünk a félidei pihenőre.

2. félidő

A 2. félidőben támadásunk akadozását védekezéssel próbáltuk ellensúlyozni, ezért az 1. félidőhöz képest agresszívabbá váltunk. Ez sok helyzetben egyértelműen megmutatkozott, sokszor tudtuk ellenfelünket hibára kényszeríteni és könnyű kosarakat szerezni. A mérkőzés végére igaz, hogy csak 2 ponttal sikerült előnyünket növelni, de ez elég lett egy stabil győzelemhez ezen a gólszegény mérkőzésen.

Összegzés

Csapatunk több mint másfél hónapja játszott utoljára, ez sokszor látszódott. Nagyon örülünk, hogy az év vége felé közeledve is van lehetőségünk játékban maradni és mérkőzés közben is gyakorolni azokat a dolgokat, amiket edzéseken tanulunk és gyakorolunk. Mint a legtöbb meccsen ebben a szezonban, most is minden játékosunk hozzá tudott tenni a csapat sikeréhez, amit nagyon fontosnak tartunk. Készülünk a visszavágóra, amit szeretnénk ugyancsak győzelemmel zárni a nyári pihenő előtt.

Hasonló tartalmak

  • Nem tetszett ma a védekezés minősége, támadással nyertünk azonban, legközelebb szeretnénk jobban dolgozni.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 12:00

  • Az első félidei érthetetlenség nagyon fájó, azonban a teljes mérkőzésen tapasztalt védekezésünk még inkább, rettenetesen gyengén teljesítettünk a hátsó formációban.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 10:00

  • Nehéz mérkőzés volt, ami zavaró az védekezésünk hiánya, igyekszünk minél jobban zárni a bajnokságot.

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2024-03-09 Kezdés: 19:00