Ilyen második negyeddel nem lehet nyerni

Gyermek (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Waigand Ágoston

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-12 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA 13 38 15 15 81
Kaszás Girls 14 5 10 19 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay.B. 3, Bene 2, BOBVOS 7, Krajcsovich 1, Csocsán, CZIRKOS 28/3, Hámori, Henglár 2, Mahmoud 1, STERBENZ 2, Rompos 2

1. félidő

A szombati vereség után szerettünk volna javítani. Hazai pályán fogadtuk a BEAC-ot, végre elszánt tekinteteket láttam, jól sikerült megint a bemelegítés.
Az első negyedben felváltva estek a kosarak, hol itt hol ott. Mind a két csapat küzdött-hajtott, nagy sebeséggel játszott így több csúnya ütközés is volt a lányok között. Az adok-kapokból egy ponttal mi jöttünk ki jobban.
A második negyedben teljesen megsemmisített minket ellenfelünk. Bedobásainkat nagyon agresszívan védték, folyamatosan adtuk el a labdákat, amikből könnyű kosarakat dobáltak. Felállt védekezésünk ellen nagyon szépen támadott a BEAC, összeségében iskola játékkal dobtak nekünk 38 pontot….

2. félidő

Próbáltuk megint csak átbeszélni az öltözőben a dolgokat. Kicsit rendeztük a sorainkat, és a második félidőben egyenrangúként tudtunk velük játszani.
Újra elkezdtünk védekezni, a 38 pont után csak 15 pontot kaptunk ebben a negyedben. Többnyire ezeket is vagy eladott labdából, vagy befutásokból kaptuk. Támadásban több nagyon jó dobóhelyzetet is kialakítottunk, ugyanakkor néha egészen rossz helyzeteket választottunk ki.
Az utolsó negyedben védekezésünk képe maradt, az előző negyedéhez hasonló. Támadásunk felgyorsult, nem csak felállt védelem ellen szenvedtünk, hanem gyorsindításból is tudtunk eredményesek lenni.

Összegzés

Tegnap az első, ma a második negyedben voltunk teljesen kakukkok, ahol akkora különbséget ajándékoztunk az ellenfeleinknek, hogy onnan már nem nagyon van visszaút. Természetesen sok mindenben kereshetjük a vereség okait, én szeretném ha magunkba néznénk először. A labdák ilyen mennyiségű eladása nem fér bele. Védekezésben a labdanélküli támadók védése nagyon gyér volt. Nem ütköztünk velük, mögénk futottak vagy előttünk futottak be. Jövőhéten megyünk a jamboreera, kár hogy kicsit keserű lesz a szájízünk ezzel a két vereséggel. Egy mérkőzésünk van még, addig ezeken a hibákon szeretnénk javítani! Fel a fejjel, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!