Irány a B csoport!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Krisztina, Konta Csanád Zsolt

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-22 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki BéKáK 16 4 2 18 2 42
Békási Kaszások U11 10 23 2 9 14 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: CZIRKOS 14, KOVÁCS 14, PAÁR 13, Bíró 6, Fülöp 4, VITÉZ 4, Ollai 2, Daróczi 1, Grósz 0

1. félidő

Elérkezett a Kenguru Bajnokság 2. fordulója ahol egy mérkőzés várt ránk, a Budafoki Békák ellen. Jól kezdődőt a mérkőzés, szereztünk egymás után 3 kosarat. Viszont utána valamiért, nem találtuk meg az utat a gyűrűig. Az ellenfél 45-ös játékosa pedig elkezdte egymás után szerezni a kosarakat, amire még volt 4 pont válaszunk. A második negyedben is jól kezdtük a játékot, és végig tudtuk tartani a gyors játékot.
Sikerült is 23 pontot a közösbe tenni.

2. félidő

A büntetőknek nem örülök, hogy csak ennyit tudtunk bedobni, de tudom, hogy ennél lesz jobb is. Az ellenfélnél ugyan csak a 45-ös játékos szállította a pontokat, de itt már Czirkos Ákos volt, hogy megnehezítette a dolgát, és kivédekeztük a támadásukat, amikből tudtunk indulni, és sok esetben kosarat szerezni. A negyedik negyedben folytattuk a lendületes gyors játékot, de már sajnos sok kimaradt helyzetünk volt. A végére meg tudtuk tartani az előnyünket, így a végeredmény 42-58 lett a javunkra.

Összegzés

Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Öröm volt nézni, ahogyan a srácok járatják a labdát és a végén megtaláltuk az üres társat, aki kosárral hálálta meg. Szerencsére tudunk edzeni, és így tudunk tovább készülni a következő fordulóra, és a hibáinkat ki tudjuk javítani, és tudunk pontosítani a dolgokon. Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, és voltak nem annyira jók. De ami az első félidőben hiba volt, azt ki tudtuk javítani a második félidőben. Cz. Ákos tudott változtatni, és a 3. negyedben már komolyabb védekezést mutatott be és emellett sok-sok lepattanót is szedett. A lepattanókat a mai mérkőzésen végre leszedtük, sajnos voltak megint csak nézések, és hátha a kezünkbe esik, de végre ugrottunk érte. Ezzel a győzelemmel felkerültünk a B csoportba ahol újra két kemény csapattal játszhatunk. Egy apróság még a végére.
Amilyen a bemelegítés, olyan lesz a kezdés… El kell érni már a bemelegítésnél az „üzemi hőfokot”, és azt meg kell tartani az utolsó sípszóig.
Grósz Máténak szeretnék gratulálni az első U11-es mérkőzéséhez, nagyon bátor volt, csak így tovább! Az egész csapatnak is gratulálok a CSAPATMUNKÁHOZ!!! Csak így tovább srácok!!!

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…