Ismét a túlórában maradtunk alul

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Buda

Játékvezetők: Szabó Péter, Waigand Ágoston

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-03-07 10:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 h1 Végeredmény
Malév Kobrák 8 14 6 7 16 10 61
U11 Római Kaszások 10 6 6 12 17 5 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Kónya Márton 1, Konta Magor 1, KRONAVETTER Dániel 13, Csizmadia Márton 6, KURUCZ Martin 13, FÜLÖP Vince 5, Vámos Barnabás 2, Jendrolovics Márk 2, Takács Ábel 4, Tóth Bernát 3, Szabados Mátyás 5.

1. félidő

Két fordulóval korábbal már találkoztunk a Malév csapata ellen, akkor sima, harcmin pontos győzelmet sikerült aratnunk, azonban akkor más összetételű csapattal érkezett ellenfelünk, mint most.
Az első negyedben végig nálunk volt az előny, több szép támadást is sikerült vezetnünk és az edzéseken gyakorolt befutások is többször összejöttek, sajnos védekezésben viszont nem pörögtünk eléggé, amely következtében rendre többször is próbálkozhatott ellenfelünk. A második sornál is több szép megoldásunk volt támadásban, habár sokszor nem húztuk szét eléggé a támadásainkat, ezáltal legtöbbször a segítő emberen akadtunk fent az 1-1 után, védekezésben pedig folyamatosan lemaradtunk az induló emberekről.

2. félidő

A félidő során 6 büntetőt értékesítettünk, amellyel sikerült vissza zárkóznunk, majd Martin és Vince vezetésével a vezetést is visszakaparintottuk és a negyed feléig úgy tűnt, végre védekezésben és támadásban is elkaptuk a fonalat. Ami ezek után jött arra viszont nem számítottam, hiszen ellenfelünk 3 perc alatt egy 12-0-ás rohammal ismét megnyugtató előnyt kapart össze a záró játékrészre. Az első 2 percben már 10 pont is volt a két csapat között, de ahogy a múltkor, most sem adták fel a srácok és hihetetlen küzdeni akarással és Dani extra támadó teljesítményével ledolgozták a hátrányt és 10 másodpercen belül a vezetést is átvették. Az utolsó támadás végén, ellenfelünk végül második büntetőjével egyenlített, így ismét hosszabbítás következett számunkra. Sajnos ahogyan a Honvéd ellen, úgy ma sem tudtunk a végjátékra eléggé élesek maradni és sok üres lecsorgó labdát hagytunk ellenfelünknek, akik éltek a lehetőségeikkel. Végeredmény 61- 56 oda.

Összegzés

Sajnálom ezt a meccset is, hiszen ismét sikerült előre lépnünk játékban, viszont a védekezésben elkövetett buta hibáink ismét megbosszulták magukat. Gratulálok a fiúknak, ismét megmutatták mekkorát tudnak küzdeni, viszont meg kell tanulnunk ezzel a lendülettel egész meccseket végig játszani!
Hajrá Római!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00