Ismét egy sima győzelem!

Helyszín: Vörösmarty Mihály Gimnázium Érd Széchenyi tér 1, 2

Játékvezetők: Szundy Gábor, Fajszi Zsombor Levente

Nézők száma: 49

Mérkőzés időpontja: 2020-01-18 09:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
VMG DSE 2 9 6 0 17
Serdülő U13 36 23 31 26 116

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: HORVÁTH 24, NÉMETH 21/3, OROSHÁZI 14, Borsányi 3/3, Gergely 5, Sárváry 8, KŐSZEGHY 20, Székely 10, Dózsa 3, Lückl, Herczeg 8.

1. félidő

Természetesen valamelyest tájékozódunk minden meccs előtt az ellenfeleinkről, de számunkra az a fontos, hogy megfelelő mentalitással menjünk fel a pályára és kihozzuk magunkból mérkőzés körülmények között azt, amit tudunk. Az első negyed után 36-2-re vezettünk, a félidei szünetre pedig 48 pontos előnyt könyvelhettünk el. Mindkét negyed második felében visszahúzódtunk és próbáltuk gyakorolni a játékunk bizonyos elemeit.

2. félidő

A meccs második felében a srácok az első félidei hozzáállással folytatták a mérkőzést, ami igencsak dicséretes. Jól mutatja mindezt, hogy a második félidőt 57:6-ra nyertük meg és az utolsó negyedben nem kaptunk kosarat! Továbbra is igyekeztünk több helyet és levegőt biztosítani a hazai csapatnak, hogy minél jobban kihasználjuk ezt a negyven percet. Nagyon sima lett a vége. Természetesen nem szabad ebből a mérkőzésből messzemenő következtetéseket levonni, de a hozzáállás nagyon tetszett.

Összegzés

Az iskolai felvételik miatt, valamint betegségek okán sokan hiányoztak a csapatunkból, ezért több 2008-as fiatal tehetséges játékosnak is helyet tudtunk és akartunk biztosítani ezen a hétvégén. Örömteli, hogy ilyen összetételben is ennyire eredményesek tudtunk lenni és bizony egyikük sem vallott szégyent a pályán, sőt! Köszönték szépen és éltek a lehetőséggel. Szépen beilleszkedtek, felvették a ritmust és hozzá is tudtak tenni a csapatunk játékához.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00