Ismét megfordítottuk a végére!

Helyszín: Kaszás Csarnok

Játékvezetők: Dr. Szakáll István, Kapusi Gábor, Czupi Márton

Nézők száma: 114

Mérkőzés időpontja: 2018-11-08 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások KA (NB1) 22 16 25 26 89
DEAC U23 30 23 11 16 80

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Molnár 10/6, ONDIMA 23/9, Bencsik 14, Meleg 2, TAKÁCS 18/3, 

Cs: Keresztesi, Farkas 4, Jenei 4, Reiter, VAN DER MEER 14/3

1. félidő

Sajnos nem tudtuk megfelelő és a hazai pályánkon megszokott intenzitással és agresszivitással kezdeni a mérkőzést. Ellenfelünk azonban nagyon motiváltan vetette bele magát a küzdelembe. Ráadásul fiatal és gyors csapat a DEAC U23, így nem csoda, hogy az első félidőt ők dominálták. Az ő ritmusuk érvényesült és dobtak nekünk 53! pontot, ehhez párosult egy 15 pontos előny. Fel volt adva tehát a lecke…

2. félidő

A félidei dobóversenyt junior csapatunk játékosa, Gálfalvi Balázs nyerte. Gratulálunk!

A szünet után, mintha kicserélték volna csapatunkat. Haraptak, küzdöttek, teljesen más hőfokon pörgött mindenki. Gyakorlatilag egy negyed alatt ledolgoztuk hátrányunkat és az utolsó játékrészben tovább tudtunk hengerelni. Mondhatnánk, hogy a vége sima lett, de nem volt az. Magunknak tettük nehézzé ezt a mérkőzést.

Összegzés

Már a meccs előtt arról beszéltünk, hogy nem szabad leírni a DEAC U23-as csapatát. Fiatalok, ügyesek, gyorsak és bár a bajnokágban eddig nem jött nekik ki a lépés, mindig közel álltak a győzelemhez. Sajnos félelmünk beigazolódott. Nem sikerült kellően agresszívan kezdeni a találkozót, ráadásul nem is fogtunk ki túl jó napot. Hiába alakítottuk ki sorra a ziccereket, egymás után hagytuk ki őket, ellenfelünk pedig könyörtelenül büntette a hibákat. Szerencsére a második félidő 180 fokos fordulatot hozott. A srácok szívvel és lélekkel küzdöttek! Ismét bebizonyosodott, hogy egységes, mentálisan és fizikálisan is komoly erőt képviselő csapat vagyunk. Köszönjük a szurkolást, nélkületek nem sikerült volna!

Hasonló tartalmak