Izgalmas végjáték

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok 1104 Budapest, Har

Játékvezetők: Horváth Brúnó József, Marjai Réka

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-17 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/A 7 16 5 9 25 62
Római Kaszások U11 13 13 5 14 12 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

PATAKI B 14, Csízmazia K 2, Nagy K, Tóth- Cirfusz V 1, KONECSNYI B 24, Dalloul M 0, Berlinger M 2, Baranyai K, DÉVAI M 13, Méhes G 1

1. félidő

Sokkal agresszívabban kezdtük a második meccsett, és úgy tűnt, hogy egyénileg is igyekszünk a kitűzött célokat megvalósítani.A második ötös valamivel nehezebb feladatot kapott védekezésben, nem is igazán találtuk az ellenszert ellenfelünk magas játékosa ellen, támadásban pedig ismét elkezdtünk inkább messziről dobálni, közeli ziccerek helyett. Félidőben javult a büntető hatékonyságunk ( 10/5), de még van mit csiszolni a következő fordulóig.

2. félidő

A harmadik negyedben továbbra is ponterősek tudtunk maradni Máté és Bubu vezetésével és 7 pontos előnyt sikerült kialakítani a záró játékrész előtt. A negyedik negyed elején ellenfelünk elkapta a fonalat és hamar ledolgozta hátrányát és a vezetést is sikerült átvenni. Ekkor Bertin 1-1 játékaiból sikerült vissza kapaszkodnunk a meccsbe és az utolsó percben döntetlenre hozni az állást. Ezek után viszont ellenfelünk sem hibázott a büntetővonalról, nekünk pedig már nem sikerült újból egyenlíteni, így végül 62 – 57-re az Újpest nyerte meg a mérkőzést.

Összegzés

Kiderült, hogy még rengeteg hiányosságun van egyéni és csapat szinten is, de külön öröm, hogy többen tudtak javulni a két meccs között. Gerinek, Vilinek és Kopinak gratulálok az első mérkőzésükhöz, nagyon bátran játszottak 🙂 Nagyon kellett volna ma Bence és Peti rutinja, de reméljük, hogy novemberben már hiány nélkül játszhatunk újra Kenguru meccseket.
A szülőknek köszönjük a támogatást!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00