Járvány ide vagy oda, sima győzelem!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Matóczai Bálint, Benkő Glória

Nézők száma: 38

Mérkőzés időpontja: 2020-01-31 15:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/C 6 14 13 13 46
Serdülő U13 22 20 17 10 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: Neszmélyi 2, Németh 5, Borsányi 7/3, Lovas 4, Tóth 6, Dózsa 2, HERCZEG 15/3, Jójárt 2, KÖCSE 10, Lückl 6, GERGELY 10.

1. félidő

A bemelegítésnél során, a másik térfélen melegítő Mafc, kifejezetten ügyes, szervezett csapat képét alkotta. Sokkal jobbat, mint amire előzetesen számítottunk. Ez persze semmiben sem befolyásolta volna döntésünket. Ezen a meccsen ugyanis több 2008-as fiatalnak és első éves, vagy akár egy hónapja nálunk kosarazó játékosnak szavaztunk bizalmat. Örömteli volt látni, hogy mindenki megfelelő hozzáállással, motiváltan lépett a pályára. Mindkét első negyedet megnyertük és megnyugtató, 42:20-as vezetéssel várhattuk a folytatást.

2. félidő

A harmadik és negyedik játékrészben is az első félidei összeállításokkal folytattuk a mérkőzést, hiszen a fő szempont az volt, hogy mindenki a lehető legtöbbet legyen pályán. A fizikális és magassági fölény végig nálunk volt és ezzel ellenfelünk nem tudott mit kezdeni. A találkozó végére talán kicsit el is fáradtunk, ezt igazolja az utolsó negyed végeredménye is, egyedül ezt vesztettük el három pontocskával. A Mafc nagyon jó partner volt abban, hogy több hiba is felszínre kerüljön, de mindezektől függetlenül örülünk a győzelemnek!

Összegzés

Egy nálunk fiatalabb játékosokból álló és fizikális hátrányban lévő, de nagyon ügyes Mafc csapatot sikerült legyőznünk. Kulturált kosárlabdát igyekeztek játszani és védekezésben is kifejezetten szervezettek voltak, így nagyon hasznos mérkőzést tudhatunk magunk mögött. Tökéletesen teljesült tehát a kitűzött cél. Lehetőséget kaptak játékosaink, köztük U12-es fiatalok és kosárlabdát idén kezdő újoncaink, hogy egy jó ellenfél ellen fejlődhessenek és szerezzenek értékes játékperceket. Volt persze hiba bőven, de azok azért vannak, hogy kijavítsuk őket! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00