Javuló Játék

Helyszín: Szent László ÁMK Türr István Sportcsarnoka

Játékvezetők: Csallóközi Gábor, Baukó Ferenc

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-27 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Bajai Bácska FKE 8 13 17 27 65
Óbudai Kaszások U18 25 15 26 21 87

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Varsányi 6/6, Dobossy 6, KONTA 16/12, SAFRANKA 15, DÓCS 22/6
CS: Szántó 6/3, Bulyovszky 6, Chabot 5/3, Pirint 5/3, Orbán DNP

1. félidő

Az elmúlt két hét vereségei miatt élessé vált a bajai meccsünk. Amire korábban nem is gondoltunk, nevezetesen az, hogy nem jutunk be a rájátszásba, hirtelen lehetőséggé vált. Így nem volt más választásunk, mint győzni az ellen a bajai csapat ellen, amely jócskán meggyengült az utóbbi években, mivel több válogatott szintű játékosuk is nagyobb akadémiára igazolt.

Dócs, aki betegsége miatt hiányzott a rossz sorozatunkból, meggyógyult, és a makacs sérüléssel bajlódó Pirint is játékra jelentkezett hosszú hetek után. Bizakodva, vártuk a mérkőzést, és azt, hogy végre kilábalunk a hullámvölgyünkből és jobb teljesítményre leszünk képesek, mint eddig az újévben.

Jól és összeszedetten kezdtünk, a mostanában mutatott dobószázalékunkkal szöges ellentétben, már rögtön az első támadásunkból betaláltunk egy csontnélküli Varsányi-tripla formájában. Ezután a nagy kedvvel játszó Dócs vette kezébe a dolgokat, zsinórban elsüllyesztett 9 pontjával állva hagytuk a hazaiakat, és mivel jól is védekeztünk, már az első negyed végére eldőlni látszott, hogy behúzzuk ezt a fontos meccset.

2. félidő

A 3. negyedben megint volt egy jó sorozatunk, egy 12-2-es futás után 30 pont fölé kúszott a különbség, és bár a bajaiak nem adták föl, 20 pont alá is bejöttek, kontroll alatt tartottuk a meccset. El is fáradtunk a végére, főleg védekezésben hibáztunk már ekkor többet. A negyedik negyed Konta tripla-parádéja miatt maradt emlékezetes, ugyanis mind a négy távoli kísérlete sikeres volt. Amúgy is meglepően jól, 50%-al! dobtunk 11 triplát, Isten tartsa meg ezt a jó szokásunkat!

Összegzés

Szép, hogy ilyen magabiztosan játszottunk egy ilyen fontos meccsen! Ez mindenképpen fény az alagút végén és azt is sejteti, hogy mire lehetünk képesek, ha jó passzban vagyunk!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00