Javuló koncentráció

Helyszín: Zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Győri Ferenc, Konta Csanád

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-14 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Bolhák 7 2 5 4 0 18
U12 Kaszás Boys 4 10 2 7 18 41

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

DARÓCZI G 11, Udvardi, Győr B 6, Krémer D 2, Zöllner K 2, SÁNDOR F 11, JÁNOSI G 9, Baranyai K, Berlinger, Csizmazia

1. félidő

Vasárnap az U11-es fiúk is pályára léptek a Gyermek Kupa II. fordulóján, ahol a Vasas Bolhák és a Kaszás lányok vártak ránk. A rengeteg hiányzó ellenére nagyon vártuk ezt a hétvégét, mert régen tudtunk mérkőzést játszani, kíváncsiak voltunk hol tartunk. Az első negyed még a bemelegítésről szólt, nem találtuk a támadásban a jó megoldásokat és rengetek ziccert hibáztunk. A második 5-ös már jobban koncentrált a gyűrű közelében de itt is rengetek pont maradt a srácokban.

2. félidő

A második félidőben cél volt a helyzetkihasználás javítása, hiszen a helyzetek kidolgozásával eddig sem volt gondunk, rengetek helyzetünk akadt. A harmadik negyedben főleg Jánosi Geri vezetésével tudtunk meglépni ellenfelünktől, aki nem csak kosaraival de okos mezőnymunkájával is kitűnt. A záró játékrészben ellenfelünk érezhetően elfáradt az egymás után lejátszott két mérkőzéstől, mi pedig ekkora kezdtük megtalálni igazi ritmusunkat. 18 dobott pont mellett 0 kapottal zártunk, Daróczi Geri, Doni, Fülöp, Udvardi Geri és Balu kosaraival.

Összegzés

Hasznos mérkőzés volt számunkra, rengetek rutinra van szükségünk egyénileg és csapatszinten is. Örülök, hogy a helyzetkihasználást tekintve sikerült javítanunk, sokkal jobban koncentráltunk a második félidőben. Védekezésben továbbra is jellemzett minket a harcosság, így sok labdát tudtunk szerezni a mérkőzés alatt.
Gratulálok ellenfelünk harcos játékához!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00