Javult a játék képe

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Kovács Róbert

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-23 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Girls 8 5 4 12 4 33
U12 Kaszás Boys 9 8 10 10 7 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: JONES A 9, Dósa 5, Faragó 3, Maurer 2, BÍRÓ 5, Dócs 3, OSZTOVITS 7, JONES B 3, Vasali 3, Varga 1, Balogh, Vitéz 3,

1. félidő

A Gyermek kupa 4. fordulójában ismét házi rangadót rendeztek így már másodszor csapott össze a Kaszások Boys és a Kaszások Girls csapata. A korai kezdés ellenére mind két csapat nagyon összeszedetten és harcosan lépett pályára, a legutóbbi alkalomhoz képest sokkal élvezetesebb játékra számíthattunk a mérkőzés elejétől kezdve, még úgy is, hogy ellenfelünknél több hiányzó is volt.

Az első tíz percben a fiatalok között is fiatal Bíró Bazsi és a legelszántabb Osztovits Imi tudott vezérként elő állni, habár Imi korai faultjai miatt korán pihenőre kényszerült. A második ötös egy rutinosabb társaság volt, reméltük, hogy tudnak majd a fiúk lendíteni a játékunkon. A döcögős kezdést követően sikerült agresszívabb védekezésre váltani és több könnyű helyzetet kialakítani és végül 8 egységgel zárni a játékrészt.

2. félidő

A korábbi fordulók során a félidei büntetők nem igazán mentek jól, viszont a korai kelés úgy tűnik jót tett a srácoknak és 10/12 dobást sikerült értékesíteni. Ez nagyon szép teljesítmény!

A harmadik negyedben Zsombi, Sanyi, Imi és Bazsi is eredményes tudott lenni, míg a túloldalt Aliznak sikerült 12 pontot berámolnia! A záró játékrészben a lányoknak sikerült 10 pont alá férkőzniük többször is, de Aiden vezetésével végül 44-33-ra sikerült behúzni a találkozót.

Összegzés

Gratulálok mind két csapatnak a harcos játékért, számunkra nagyon hasznos volt a mérkőzés a Kenguru Kupa forduló előtt! Remélem hogy a jövőben is lesz alkalmunk játszani egymás ellen 🙂

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!