Jó erőmérő!

U15 Fiú

Helyszín: Zsíros Akadémia Kőbánya (Zsíros Tibor Kosárlabda C

Játékvezetők: NTASIS LAZAROS, SIMON KRISTÓR KOLOS

Nézők száma: 26

Mérkőzés időpontja: 2022-01-16 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 16 17 18 17 68
Óbudai Kaszások U15 12 11 12 14 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

RÓNAI 10/3, Lugossy 6, GOÓR 9, HORVÁTH 12/6, Krajcsi 2.
Cs: Herbák 3, Hidvégi 2, Jarkas 3/3, Orosházi, Kovács, Lovas 2.

1. félidő

Bár az első két percben csak a hazaiak találtak be, az álmos kezdés után sikerült belemelegednünk a meccsbe és az első negyed derekán már vezettünk is 7:4-re. A folytatásban kiegyenlített küzdelem zajlott a nyitó játékrészt azonban két demoralizáló hármassal zárták le a hazaiak. A pár pontos hátránynak sem örültem, a nagyobb gondnak azonban azt éreztem, hogy kissé megtört a lendületünk. Ennek megfelelően a második 10 percben hasonló különbséggel maradtunk alul, így a félidei szünetre tíz pontos hátránnyal mentünk.

2. félidő

Természetesen nem adtuk fel és hittünk abban, hogy még mindig meg tudjuk lepni a hazai pályán játszó darazsakat. Megtettek mindent a srácok, de sajnos nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat. Ha kevéssel is, de ezt a negyedet is elvesztettük. A záró felvonásban rátettünk még egy lapáttal és egészen 9 pontig zárkóztunk fel, ami nagyon jól mutatja, hogy komoly tartása van a csapatunknak. A végsőkig küzdöttünk, de idegenben, ezen a napon, ennél többre képtelenek voltunk.

Összegzés

Pontszegény meccsen, mindkét csapat részéről kifejezetten jó védekezést láthatott az aprócska közönség. A lehető legerősebb 2007-es születésű keretünkkel léptünk pályára és bár vérmes álmokat szövögettünk, nem bírtunk a darázsfészekben játszó hazaiakkal. Minimális igazolást jelenthet számunkra, hogy a kőbányai 68 pontból, 46-ot 2006-os születésű játékosok dobták. Takarózni, mentegetőzni így sem fogunk. Jó erőmérő volt ez az első éves kadett csapatunknak, ahol megbizonyosodhattunk róla, hogy sok-sok munka vár még ránk, de az út, amin haladunk, annyira talán nem lehet rossz… Várjuk a sorsolást és a további meccseket. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00