Jó játék a vereség ellenére is

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Vida József, Dr. Oláh Márk, Gaál Norbert

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2021-12-18 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 22 18 14 15 69
Vasas Akadémia 28 25 9 24 86

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: CZURA 16, FEKETE 16/12, Kalassai 2, Boinitzer 10, CZIRBUS 15

Cs: Vas-Teplán 5/3, Vigh 5/3, Konta, Hegedűs O.

1. félidő 

Szerettünk volna végre a fordulók óta tartó jó játékot győzelemre váltani. Tudtuk, hogy rangadó szintű mérkőzés következik, ugyanis a két csapatot mindössze két győzelem választotta el a tabellán. Jó játékkal és lendületes kosárlabdával tudtuk kezdeni a mérkőzést, ami láthatóan meglepte ellenfelünket. Végül a Vasas is magára talált és át is vették a vezetést. Remek párharcot hozott az első játékrész és hat pontos hátránnyal kezdtük a következő negyedet. Lendületünk a hátrány ellenére sem hagyott alább, sajnos több játékvezetői ítélet is nehezítette dolgunkat. Félidő végére sajnos elfáradtunk és sikerült ellenfelünknek 10 pont fölé emelni a különbséget.

2. félidő 

A pihenő után, egészen remek formával tértünk vissza a parkettre. Sikerült 9 pontos tartani ellenfelünket ebben a negyedben, ezzel pedig sikerült újból lőtávon belülre kerülnünk. Az utolsó negyedre sajnos teljesen elfáradt csapatunk, huzóembereinkben már nem maradt annyi energia, hogy átbillentsék a mérkőzést és végül 15 pontos vereséget szenvedtünk, ami nem tükrözi az egész mérkőzésen nyújtott remek játékunkat. Szerettük volna karácsony előtt megajándékozni nézőinket egy nagyszerű győzelemmel, ám ez úgy látszik az új évre maradt.

Összegzés 

Egész héten betegséggel küzdöttünk, a csapatnak a fele gyakorlatilag nem tudott részt venni az edzéseken és felkészülni a mérkőzésre a Vasas ellen, ahhoz képest úgy gondolom, hogy 35 percen keresztül nagyon jól tartottuk magunkat és fölzárkóztunk. Itt a végén szerintem fizikálisan elfáradtunk, kevés volt a rotáció és ezért fizikálisan nem bírtuk a mérkőzés végét. Én meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával, gratulálok a Vasasnak, remélem a betegek minél előbb meggyógyulnak és visszakerülnek a csapatba.

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30