Jó játékkal kezdtük a napot

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Szilágyi Tamás, Horváth Brúnó

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 7 9 6 17 4 43
Dűlői Kaszások U11 12 17 4 10 19 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: CZRIKOS ÁKOS 17, PAÁR ÁKOS 16, OSZTOVITS IMRE 12, FISCHER DÁNIEL 11, Jánosi Gergő 4, Maurer Domonkos 2, Sussmann Bulcsú, Sándor Fülöp

1. félidő

Sajnos a vírushelyzet miatt, nem tudtuk teljes létszámmal kiállni, de így is lejátszhattuk a mérkőzést. Remekül kezdtük a meccset, sok pontos passzal, jó helyzeteket teremtettünk, amiket kosárra is váltottunk. Próbáltunk szorosan védekezni, ami látszik is az ellenfél 7 dobott pontján. A második negyedben nagyon megindultunk és nagyon sok indításból tudtunk kosarakat szerezni. Védekezésünk pedig jól működött, itt is csak 9 pontot tudott dobni az ellenfelünk. Az első félidő fáradalmai viszont kiütközött a félidei büntetődobásnál, a büntetők felét tudtuk csak bedobni, a nagy izgalmak és fáradalmak közepette.

2. félidő

A harmadik negyedben a fáradtság jelei jelentkeztek, nagyon sok ziccerünk kimaradt és nem védekeztünk jól. Sokszor csak úgy átrohant rajtunk az ellenfél, mi pedig csak futottunk utánuk. De ennek ellenére is elég jó negyedet játszottunk. Az utolsó negyedben viszont teljesen lejátszottuk az ellenfelet. 19! pontot sikerült dobni, emellett pedig mindösszesen csak 4!-et kaptunk. Minden összejött nekünk, a távoli dobások is beestek. Faulttal együtt is sok ziccert bedobtunk, úgyhogy összességében szuper mérkőzést játszottunk.

Összegzés

Sajnos hivatalos vesztes csapat vagyunk, de a pályán mutatott játék alapján mindenképp győztesek. Nagyon odatette mindenki magát a mérkőzésen, mindenki a maximumot nyújtotta. Sikerült sokat javulni a játék minden elemében az elmúlt forduló óta, külön öröm, hogy mindösszesen 4 lépéshibánk volt a mérkőzésen. A védekezésre nagyon büszke vagyok, nagyon harciasak voltunk, kivettük az ellenfél kezéből a labdát.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!