Jó kezdés!

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum (1026 Bp. Pasaréti út

Játékvezetők: Paulus Bence Ágoston, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-18 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 5 2 4 2 2 15
Dűlői Kaszások U11 6 10 4 19 14 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: DÓCS 12, PAÁR 3, BÍRÓ 9, OSZTOVICS 6, FISCHER 5, Kovács 4, Daróczi 4, Novák 2, Maurer 0, Jurányi 0

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kenguru bajnokságban a KLKA csapata ellen játszottuk. Hosszú idő után léptek a srácok újra pályára mérkőzés szituációban. Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk, sok dobást hibáztunk, így 6 pontot szereztünk. A második negyedben ráéreztünk a pontgyártásra és meg sem álltunk 14 pontig, míg az ellenfélnek 6 pontot engedtünk.

2. félidő

Rákapcsoltunk minden téren. Elkezdtünk közelebb védekezni, pontosabb passzokat adni egymásnak, és a helyzeteket pontokra tudtuk váltani. Két negyed alatt sikerült 33 pontot szereznünk, és csak jobban kellett koncentrálni a srácoknak. Jó volt nézni, ahogyan egymást szolgáljuk ki szebbnél szebb passzokkal. Harcosan védekeztünk, nem volt számunkra olyan labda, amire nem ugrottunk volna.

Összegzés

Lassan ébredeztünk, de a második félidőre sikerült teljesen felébredni, és a kért dolgokat helyesen végrehajtani. A legfontosabb az volt, hogy a srácok élvezzék a játékot, és emellett tegyenek meg mindent egymásért és, hogy magukból hozzák ki a maximumot. Apró hibáink sajnos sokszor elő jöttek, de edzésen folytatjuk a gyakorlást, és a következő mérkőzéseken már nem lesznek jelen ezek a hibák. Gratulálok a jó játékhoz srácok, csak így tovább. HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00