Jó kezdés!

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum (1026 Bp. Pasaréti út

Játékvezetők: Paulus Bence Ágoston, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-18 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 5 2 4 2 2 15
Dűlői Kaszások U11 6 10 4 19 14 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: DÓCS 12, PAÁR 3, BÍRÓ 9, OSZTOVICS 6, FISCHER 5, Kovács 4, Daróczi 4, Novák 2, Maurer 0, Jurányi 0

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kenguru bajnokságban a KLKA csapata ellen játszottuk. Hosszú idő után léptek a srácok újra pályára mérkőzés szituációban. Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk, sok dobást hibáztunk, így 6 pontot szereztünk. A második negyedben ráéreztünk a pontgyártásra és meg sem álltunk 14 pontig, míg az ellenfélnek 6 pontot engedtünk.

2. félidő

Rákapcsoltunk minden téren. Elkezdtünk közelebb védekezni, pontosabb passzokat adni egymásnak, és a helyzeteket pontokra tudtuk váltani. Két negyed alatt sikerült 33 pontot szereznünk, és csak jobban kellett koncentrálni a srácoknak. Jó volt nézni, ahogyan egymást szolgáljuk ki szebbnél szebb passzokkal. Harcosan védekeztünk, nem volt számunkra olyan labda, amire nem ugrottunk volna.

Összegzés

Lassan ébredeztünk, de a második félidőre sikerült teljesen felébredni, és a kért dolgokat helyesen végrehajtani. A legfontosabb az volt, hogy a srácok élvezzék a játékot, és emellett tegyenek meg mindent egymásért és, hogy magukból hozzák ki a maximumot. Apró hibáink sajnos sokszor elő jöttek, de edzésen folytatjuk a gyakorlást, és a következő mérkőzéseken már nem lesznek jelen ezek a hibák. Gratulálok a jó játékhoz srácok, csak így tovább. HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…