Jó mérkőzés ellenére nem sikerült a győzelem

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Lukács Rezső, Tőzsér Dénes

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-06 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Alba Fehérvár 21 18 17 22 78
Serdülő U14 14 15 14 18 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Daróczi 6, HALÁSZ 21, Hidvégi 2, Kocsis, Starcz
ZÁDOR 13, Ács P. 3/3, KARDOS 12, Konta, Mácza, Kun 4, Ács V.

1. félidő

A mérkőzés nagy lendületet vett rögtön az elejétől, mind a kettő csapat próbált dominálni a mérkőzés első percétől kezdve. A két csapat fej-fej mellett haladt, ám az első negyed végére ellenfelünk húzott el egy pár ponttal. Elsősorban védekezésben hajtottunk nagyot, illetve néhány játékosunk több remek egyéni megoldással tartotta közel csapatunkat az ellenfélhez. A 2. negyedben pályára lépő ötösünk hasonló játékképet mutatott, sajnos itt is megmutatkozott a csapat egységes mozgásának a hiánya, viszont jó 1:1-ekkel itt is kompenzálni tudtuk ezt a hiányosságot.

2. félidő

A második félidő is szorosra sikeredett, mind a kettő negyedet kevéssel, számszerűen 3 és 4 ponttal veszítettük el. Védekezésünkben előjöttek hatalmas nagy hibák, amit ellenfelünk sikeresen kihasznált, egyszerűen többször nem értünk vissza védekezni. Talán ha ezeket a hibákat tudtuk volna mérkőzés közben orvosolni, akkor a végjáték is máshogy alakulhatott volna. Ennek ellenére az utolsó másfél perc előtt 9 pontos hátrányt próbáltunk ledolgozni, ami nem sikerült, így a végére alakult ki egy kicsit nagyobb különbség a két csapat között.

Összegzés

A Budapest Bajnokságban két csapatból tesszük össze a játékosainkat, ezért normálisnak mondható egy bizonyos szintű akadozás a csapat összehangoltságában. Ez mindenképpen érezhető volt ezen a mérkőzésen is, viszont a védekezés intenzitásával és jó egyéni teljesítményekkel tudtunk ezen javítani, és végül egy mindenkinek hasznos mérkőzést tudtunk játszani a Fehérvár ellen. Gratulálunk az ellenfélnek győzelemhez és a sportszerű mérkőzéshez!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00