Jó teljesítmény, izgalmas végjáték

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Paulus Bence

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-01-22 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nagykőrösi Sólymok U20 15 14 17 28 74
Óbudai Kaszások U20 20 23 16 21 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: VAS-TEPLÁN 16/6, SZABADOS 14/9, Chabot 8/3, Kalassai 8/6, Konta 4
Cs: KOROMPAY 11/3, Dobossy 4, Kolozsvári 8/6, Antal 2, Dulic 5/3

1. félidő

Végletekig kiélezett mérkőzést játszott a két csapat Nagykőrösön, ebből adódóan most sem számíthattunk könnyű összecsapásra. Több hiányzót kellett pótolnunk a hétvégén, így sajnos nem volt egyszerű dolgunk. Az első perctől kezdve sikerült a védekezésünkkel dominálni és meggyűlt a vendégcsapatnak a baja a pontszerzéssel. Támadásban gördülékenyen játszottunk, indításokból pedig sok könnyű kosarat szereztünk. A második negyedben sikerült még jobban feljavulni védekezésben és támadásban is pluszt tudtunk hozzátenni. Ezzel pedig félidőre sikerült egy nagyobb előnyt kiépítenünk.

2. félidő

A harmadik negyedre elfáradt a csapat, látványosan lelassultunk támadó és védő oldalon egyaránt. Fiatal junior játékosaink azonban bátran harcba állva, bravúr kosarakkal segítették csapatunkat a nehéz helyzetben, így végül csak egy ponttal tudtak zárkózni a Sólymok. Az utolsó negyed igazi csatát hozott. Védekezésben váltunk kellett mert teljesen elfáradtak a lábak, a kőrösiek pedig egyre jobban zárkóztak. Utolsó percekre igazi ki-ki küzdelem bontakozott ki és volt, hogy már egy labdára is megközelítettek, de a csapat szíve a helyén volt, nyomás ellenére sem remegtek meg a kezek kulcs szituációban. Így a hiányzók ellenére, jó teljesítménnyel sikerült megnyerni a mérkőzést.

Összegzés

Gratulálok a srácoknak, a hiányzók ellenére rendkívül nagy tűzzel játszottak. Voltak nehéz pillanatok, amikor a csapategység vitte előre a társaságot. Sikerült mindenkinek pontot szereznie, ezen felül mindenki a maxot nyújtotta a pályán és a padról is. Szeretnénk ezt a jó formát tovább vinni a következő mérkőzésekre.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00