Jó úton..

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Ürögi Zsolt, Mészáros Nándor Lajos

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-24 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Fiúk 19 19 5 20 14 77
Óbudai Kaszások U12A 12 6 6 14 16 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Czirkos 4, GYŐR 14, Hidvégi, Jendrolovics 6, Kocsis 1, Konta M. 3, KRONAVETTER 5, Paár 2, SZABADOS 11, Szabó G. 1, Takács 3, Varga 4

1. félidő

Hosszú idő után játszhattunk újra mérkőzést. Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mennyit sikerült előre lépnünk, hol tartunk azóta. Az utóbbi idők kicsit nehezebben alakultak, ezért az előzetes érzelmek számomra vegyesek voltak, és végül nagyjából így is történt.

Tavalyról már ismertük a KLKS csapatát, akkor is a jobbak közé tartoztak. Mi extrán kezdtük a mérkőzést, minden a mi szájízünk szerint alakult, nagyon jó kosárlabdát játszottunk. Jól előjöttek az eddig gyakorolt játékelemek, a 4. percig még vezettünk is. Ezután a játékkép -örömünkre- maradt, de a befejezések mind hiányoztak, ezt rendre büntette gyorsabb ellenfelünk. Amint valamit kihagytunk, vagy kicsit hibáztunk, rögtön lerohantak és rendre kosárral végződött az akció. Sajnos egyre csak nyílt ez az olló.

2. félidő

A félidei büntetőket meglepően jól értékesítettük, de elég tetemes különbség alakult ki a két csapat között. Hiába alakult 30:34-re a mérkőzés második fele, közelebb nem tudtunk kapaszkodni.

Összegzés

Nagyon tetszett a játékunk képe, örülök, hogy a munkánk így érvényesült. Tetszett ez a kosárlabda – jó, hogy a döntéseinkben erősek voltunk, a pontosságon dolgozunk tovább!

Gratulálunk az ellenfelünknek!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00