Jó védekezés = sok üres ziccer

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Sebestyén Richárd, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-19 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Gepárdok 4 2 3 4 1 14
Békási Kaszások 20 16 4 18 16 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Ács Péter 5, BABAY-BOGNÁR KINGA 20, DARÓCZI BALÁZS 12, Dzsudzsák Márk 3, Dzsudzsák Alex 1, Forgó Ambrus 0, Lukács Vilmos 1, MITYÓK NORBERT 10, PAÁR GERGŐ 6, Páll Csaba 4, ZÁDOR NIMRÓD 12

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kéksárga Gepárdok ellen játszottuk. Kinga vezérletével megkezdtük a pontgyártást. Minden labdaszerzés után gyorsan tudtunk reagálni, és indulni, így könnyű, üres ziccereket tudtunk dobni. Ez köszönhető a jó védekezésünknek. Mindenki időben találta meg az emberét, és szorosan ott volt rajta. Első félidőben 36 pontig jutottunk.

2. félidő

Ott folytattuk ahol abbahagytuk az első félidőben. Mindenki megtalálta az emberét, szorosan védekezett rajta, és mikor megszereztük a labdát gyorsan indultunk előre és tudtunk passzolni az üres társnak. Jó volt látni ahogy a srácok szebbnél szebb passzokkal szolgálják ki egymást.

Összegzés

Sajnos ellenfelünk 7 játékossal érkezett a mérkőzésre, így a győzelem, automatikusan a miénk lett. De nagyon jó lehetőség volt arra, hogy amiket edzésen elkezdtünk gyakorolni, azt most itt be is tudjuk mutatni. Nagyon sokszor szépen meg is tudtuk oldani. Jó volt látni, hogy a srácok igazi csapatként játszanak. Védekezésben ma nagyon agresszív volt mindenki, ezt szeretném látni a jövőben is. Sok könnyű kosarat tudtunk ennek köszönhetően dobni.
Gratulálok srácok a győzelemhez!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00