Jó védekezés = sok üres ziccer

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Sebestyén Richárd, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-19 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Gepárdok 4 2 3 4 1 14
Békási Kaszások 20 16 4 18 16 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Ács Péter 5, BABAY-BOGNÁR KINGA 20, DARÓCZI BALÁZS 12, Dzsudzsák Márk 3, Dzsudzsák Alex 1, Forgó Ambrus 0, Lukács Vilmos 1, MITYÓK NORBERT 10, PAÁR GERGŐ 6, Páll Csaba 4, ZÁDOR NIMRÓD 12

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kéksárga Gepárdok ellen játszottuk. Kinga vezérletével megkezdtük a pontgyártást. Minden labdaszerzés után gyorsan tudtunk reagálni, és indulni, így könnyű, üres ziccereket tudtunk dobni. Ez köszönhető a jó védekezésünknek. Mindenki időben találta meg az emberét, és szorosan ott volt rajta. Első félidőben 36 pontig jutottunk.

2. félidő

Ott folytattuk ahol abbahagytuk az első félidőben. Mindenki megtalálta az emberét, szorosan védekezett rajta, és mikor megszereztük a labdát gyorsan indultunk előre és tudtunk passzolni az üres társnak. Jó volt látni ahogy a srácok szebbnél szebb passzokkal szolgálják ki egymást.

Összegzés

Sajnos ellenfelünk 7 játékossal érkezett a mérkőzésre, így a győzelem, automatikusan a miénk lett. De nagyon jó lehetőség volt arra, hogy amiket edzésen elkezdtünk gyakorolni, azt most itt be is tudjuk mutatni. Nagyon sokszor szépen meg is tudtuk oldani. Jó volt látni, hogy a srácok igazi csapatként játszanak. Védekezésben ma nagyon agresszív volt mindenki, ezt szeretném látni a jövőben is. Sok könnyű kosarat tudtunk ennek köszönhetően dobni.
Gratulálok srácok a győzelemhez!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…