Jó védekezéssel nyertünk

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Horváth Kinga, Szőts Dávid

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Heisler 8 12 3 4 5 32
Kaszás Girls 12 14 6 8 13 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: CZIRKOS 19, ROMPOS 10, Henglár, Csicsvári, Babay-B. 4, BOBVOS 3, Bene 2, Printschler 1, Csonka, Csocsán

1. félidő

Szombat délután játszottuk a harmadik fordulós meccseinket, első ellenfelünk a MAFC Heisler csapata volt. Jó alkatú, több magas srác is volt náluk, szerencsére ez nem ijesztett meg minket. Támadásunk hagyott kívánni valót maga után, de védekezésbe szép dolgokat csináltunk, alkalmaztuk az újonnan tanult dolgokat. A második negyed támadásba kicsit pontosabb volt, cserébe védekezése gyengébb volt.

2. félidő

Büntetőzésünknél 6 találatot jegyeztünk, ami közepesnek mondható. A harmadik negyedben csavartunk még egyet a védekezésünkön, 4 pontot engedélyeztünk, de a támadás nem jött mellé. A második ötösünk is „felturbózta” a védekezést, így a második félidőben összesen 9 pontot kaptunk, ami nagyon tetszett.

Összegzés

Kicsit döcögösen indult a mérkőzés, de végig vezetve nem fért kétség a győzelmünkhőz. Támadásba kevés dolgot tudok kiemelni ami tetszett, inkább a szervezett gyorsindítás hiányát tudom mondani. Viszont a védekezésünk előtt le a kalappal, volt nyomás a labdán, sokkal jobban zártuk a passzsávot és nagyon szép váltásokat csináltunk.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10