Jó védekezéssel nyertünk

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Horváth Kinga, Szőts Dávid

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Heisler 8 12 3 4 5 32
Kaszás Girls 12 14 6 8 13 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: CZIRKOS 19, ROMPOS 10, Henglár, Csicsvári, Babay-B. 4, BOBVOS 3, Bene 2, Printschler 1, Csonka, Csocsán

1. félidő

Szombat délután játszottuk a harmadik fordulós meccseinket, első ellenfelünk a MAFC Heisler csapata volt. Jó alkatú, több magas srác is volt náluk, szerencsére ez nem ijesztett meg minket. Támadásunk hagyott kívánni valót maga után, de védekezésbe szép dolgokat csináltunk, alkalmaztuk az újonnan tanult dolgokat. A második negyed támadásba kicsit pontosabb volt, cserébe védekezése gyengébb volt.

2. félidő

Büntetőzésünknél 6 találatot jegyeztünk, ami közepesnek mondható. A harmadik negyedben csavartunk még egyet a védekezésünkön, 4 pontot engedélyeztünk, de a támadás nem jött mellé. A második ötösünk is „felturbózta” a védekezést, így a második félidőben összesen 9 pontot kaptunk, ami nagyon tetszett.

Összegzés

Kicsit döcögösen indult a mérkőzés, de végig vezetve nem fért kétség a győzelmünkhőz. Támadásba kevés dolgot tudok kiemelni ami tetszett, inkább a szervezett gyorsindítás hiányát tudom mondani. Viszont a védekezésünk előtt le a kalappal, volt nyomás a labdán, sokkal jobban zártuk a passzsávot és nagyon szép váltásokat csináltunk.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…