Jó volt nézni!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők:

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-16 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Bp. Honvéd SZSE 11 0 6 5 7 29
U11 Dűlői Kaszások 16 20 4 15 16 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: ÁCS 4, Csikós 3, EGRI 15, GYŐR 8, Hidvégi 6, KRAJCSOVICH 18, LUKÁCS 4, Somlyódy 3, SZOMBATHELYI 6, Ujhelyi 4,

1. félidő

Foghíjasan érkeztünk a Kenguru Kupa második fordulójára, a héten sajnos többen is kidőltek a sorból valamilyen betegség vagy sérülés okán. Így tíz emberrel indultunk harcba a Honvéd SZSE csapata ellen, ám ahogy ez már az első félidőben kiderült, nem a mennyiség, hanem a minőség számít! A mérkőzés elején Jázmin adta meg a kezdőlökést a csapatnak, a negyedben szerzett 16 pontból 14-et ő szerzett. Védekezésben viszont többször is elaludtunk, amit ellenfelünk ki is tudott használni egész jó százalékkal. A második 4-esünk nem kellett sok idő, hogy belerázódjanak a meccsbe, sőt az első másodperctől hajtottak az utolsóig, ennek eredménye lett, hogy a kapott oldalon 0, míg a dobott pontok oldalán 20 állt!

2. félidő

A félidőben a büntetővonalról tíz játékosunk közül, csak négyen tudtak eredményesek lenni, ennek most nem sok jelentősége volt, de szorosabb meccsekken aranyat érhet minden pont, tehát ezen még van mit dolgoznunk! A harmadik negyedben az folytattuk a magabiztos, bátor kosarazást, viszont ezúttal a pontokon is testvériesebben osztoszkodtunk, hiszen mind az öt pályára lépő játékosunk eredményes tudott lenni a negyedben! Az utolsó etapban sikerült méltóképpen lezárunk a mérkőzést, nem engedtük el magunkat a magabiztos előny tudatában sem, így ahogyan a negyedet, a mérkőzést is magabiztosan nyertük!

Összegzés

Gratulálok mindnen játékosomnak a megérdemelt győzelemhez! Igazi csapatként kosaraztunk, ezt igazolja, hogy mindenkinek sikerült pontokkal hozzásegíteni a csapatot a sikerhez. Igaz, hogy ellenfelünk nem velünk azonos játékerőt képviselt, de ez mit sem von le az érdemeinkből, hiszen magunkhoz képest is nagyot léptünk előre mind támatásban, mind védekezésben. Ha ilyen energiával kosarazunk továbbra is, biztos vagyok benne, hogy erdeménytől függetlenül győztesen jöhetünk le a pályáról! Csak így tovább, hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…