Jó volt nézni!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők:

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-16 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Bp. Honvéd SZSE 11 0 6 5 7 29
U11 Dűlői Kaszások 16 20 4 15 16 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: ÁCS 4, Csikós 3, EGRI 15, GYŐR 8, Hidvégi 6, KRAJCSOVICH 18, LUKÁCS 4, Somlyódy 3, SZOMBATHELYI 6, Ujhelyi 4,

1. félidő

Foghíjasan érkeztünk a Kenguru Kupa második fordulójára, a héten sajnos többen is kidőltek a sorból valamilyen betegség vagy sérülés okán. Így tíz emberrel indultunk harcba a Honvéd SZSE csapata ellen, ám ahogy ez már az első félidőben kiderült, nem a mennyiség, hanem a minőség számít! A mérkőzés elején Jázmin adta meg a kezdőlökést a csapatnak, a negyedben szerzett 16 pontból 14-et ő szerzett. Védekezésben viszont többször is elaludtunk, amit ellenfelünk ki is tudott használni egész jó százalékkal. A második 4-esünk nem kellett sok idő, hogy belerázódjanak a meccsbe, sőt az első másodperctől hajtottak az utolsóig, ennek eredménye lett, hogy a kapott oldalon 0, míg a dobott pontok oldalán 20 állt!

2. félidő

A félidőben a büntetővonalról tíz játékosunk közül, csak négyen tudtak eredményesek lenni, ennek most nem sok jelentősége volt, de szorosabb meccsekken aranyat érhet minden pont, tehát ezen még van mit dolgoznunk! A harmadik negyedben az folytattuk a magabiztos, bátor kosarazást, viszont ezúttal a pontokon is testvériesebben osztoszkodtunk, hiszen mind az öt pályára lépő játékosunk eredményes tudott lenni a negyedben! Az utolsó etapban sikerült méltóképpen lezárunk a mérkőzést, nem engedtük el magunkat a magabiztos előny tudatában sem, így ahogyan a negyedet, a mérkőzést is magabiztosan nyertük!

Összegzés

Gratulálok mindnen játékosomnak a megérdemelt győzelemhez! Igazi csapatként kosaraztunk, ezt igazolja, hogy mindenkinek sikerült pontokkal hozzásegíteni a csapatot a sikerhez. Igaz, hogy ellenfelünk nem velünk azonos játékerőt képviselt, de ez mit sem von le az érdemeinkből, hiszen magunkhoz képest is nagyot léptünk előre mind támatásban, mind védekezésben. Ha ilyen energiával kosarazunk továbbra is, biztos vagyok benne, hogy erdeménytől függetlenül győztesen jöhetünk le a pályáról! Csak így tovább, hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00