Jobb ellenfél ellen jobb játék!

Helyszín: 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Kovács Róbert, Kutrik Andrea

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-18 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
TFSE 13 14 4 11 8 50
Kaszás Minik 2 3 5 6 4 20

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Nagy P. Soma 3, Rottler D 5, Földes Á, Sussmann B 3, Fekete N. 3, Vágány G. 2, Temesi M 3, Szőke M, Rafácz K 1,

1. félidő

A második meccsünket a komolyabb erővel rendelkező TFSE ellen játszottuk. Cél volt, hogy az első találkozó hibáit javítsuk, illetve valamivel több önbizalommal, nagyobb sebességgel próbáljunk meg játszani. Az első negyedben Gellért tudott eredményes lenni, majd temesi Máté szerzett 3 pontot a második 10 percben. Ugy láttam próbáltunk többet futni, felgyorsult a játékunk, de ez hozta is magával a hibákat is  Félidőben Kiki, Noel, Bulcsú, Soma és Domó is eredményes volt. Gratula nekik!

2. félidő

A második félidőben is igyekeztünk minél több lendületes támadást vezetni, Kiki és Domó is többször szépen indult el labdával, egyre bátrabbak kezdtünk lenni. A sokszor totyogó labdavezetést felváltotta a lendületes futás, amelynek köszönhetően többet volt veszélyeztetve ellenfelünk gyűrűje Külön dicséretes Máté védekezése, akik ellenfelünk legképzettebb játékosán mutatta meg védekező képességét. Végeredmény 50 – 20 oda.

Összegzés

Gratulálok ellenfelüknek a győzelemhez, a csapatnak pedig a javuló játékhoz.. A két mérkőzés között nagy különbség volt, ráadásul egy jobb képességű csapat ellen sikerült a jobb formánkat hozni.

Remélem következő fordulókon egyre több 2012-es fog tudni részt venni és rutint szerezni a Kenguru Kupában.

A szülőknek köszönet a támogatásért! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30