Kalandosan indult, de sima lett a vége!

Helyszín: Karinthy Frigyes ÁMK (1046 Budapest Hajló utca 2-8

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Szabó István

Nézők száma: 54

Mérkőzés időpontja: 2019-10-19 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/B 7 4 8 4 23
Serdülő U13 21 24 20 26 91

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: SÁRVÁRY 1, HORVÁTH B. 11, KŐSZEGHY 4, LÜCKL 12, TÓTH 11, OROSHÁZI 10, LOVAS 7, NESZMÉLYI, 6, LUGOSSY 2, HERCZEG 4, JÓJÁRT 14, KÖCSE 8.

1. félidő

Nehezen indult… No nem a játék, hanem maga a torna. A kezdés előtt egy órával még azt állította az iskola személyzete, hogy itt bizony nem lesz semmilyen torna… Aztán szerencsére megérkeztek a szervezők és onnantól minden rendben zajlott. Bár ez a kis szombat reggeli kávét is helyettesíteni képes adrenalinbomba felborította a megszokott, beütemezett mérkőzés előtti rutint, szerencsére a srácok teljesítményére semmilyen negatív hatással nem volt. Jól kezdtük a meccset és kezünkbe tudtuk venni az irányítást. Mindkét játékrész második felében visszahúzódtunk, hogy több teret adjunk ellenfelünknek és lehetőséget teremtsünk bizonyos játékelemek gyakorlására.

2. félidő

A második félidő képe szinte teljesen egybevágott az elsőével. Továbbra is mi irányítottuk és kontrolláltuk a találkozót. Gyakorlatilag elmondható, hogy minden negyedet 15-20 ponttal nyertünk meg, ami azért is szívmelengető, mert ezt az eredményt úgy érték el a srácok, hogy végig negyedekre fixen elosztott 6-6 játékossal játszottuk le a meccset, így mindenki értékes játékperccel gazdagodhatott.

Összegzés

Nagyon örülök, hogy ilyen feltételek mellett is eredményesek voltunk. Tekintve, hogy minden egyes játékos szinte ugyanannyi percet töltött a parketten, örömteli, hogy így is magabiztos győzelmet arattunk és lehetőségünk volt arra törekedni, hogy kombinatív, minél inkább fejlődést generáló kosárlabdát játszunk. Azonban az ünneplés még korai lett volna. Hátra volt még egy meccs és mi nem csak egy győzelemért érkeztünk ide…

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…