Kár érte!

Dűlői Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Gaál Norbert, Szilágyi Tamás

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-23 12:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapest Csepel 2 20 5 4 29 60
Dűlői Kaszások 6 11 8 8 11 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Demeter-Nyitrai -, Eke 1, Halász 5, HILI 5, Kovács-Barcza 3, KÖRTVÉLYESSY 7, KRAJCSOVICH 8, Kun 1, Németh 6, Székely 6, Starcz 2, Wéber -.

1. félidő

A Kenguru Kupa hatodik fordulójában a Budapest Csepel csapatával néztünk először farkasszemet a C csoportban. Ellenfelünk két domináns játékosára épített, de ezen a szinten már a kiegészítő játékosok is ügyes, jó alkatú gyerekek, így tudtuk, hogy fel kell kötnünk a nadrágunkat, ha nyerni akarunk. Ellenfelünk első ötösében a 20-as játékosában bízott, szerencsére őt Jázmin remekül hatástalanította! A többiek sem tudtak igazán hozzászólni a meccshez, így az egész negyedben két pontot engedtünk ellenfelünknek, ami dicséretes! Sajnos mi sem parádéztunk a támadó oldalon, sok rossz döntést hoztunk és nagyon sok helyzet maradt kihasználatlanul. A második negyedben a 7-es játékost kellett volna hasonlóan kizárnunk a meccsből, ám sajnos ezt mondani könnyebb volt, hiszen az első pillanattól keményen támadta a gyűrűt, amit többnyire sehogy, vagy fault árán tudtunk csak megállítani. Támadásban még mindig rengeteg volt a pontatlan passz és eladott labda, ezekből sajnos a többi piros mezes is eredményes tudott lenni. De nem omlottunk össze, Joni, Zack és Ati kosaraival tartottuk magunkat, igaz a félidőben már ellenfelünk vezetett 5 ponttal.

2. félidő

A félidő végén megbeszéltük, hogy ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést az első lépés, hogy megpróbáljuk a lehető legtöbbet faragni a hátrányból a büntetőkkel. Ez sikerült is, ellenfelünk 5 bedobott büntetőjére mi 8-cal tudtunk válaszolni, ami önmagában is örömteli, hát még úgy, hogy ezzel két pontra tudtunk felzárkózni! Jöhetett a második lépés, megfordítani a mérkőzést a harmadik negyedben. Ezzel ellentétben már az első percben sikerült 4 pontot engednünk a piros 20-asnak, természetesen megint eladott labdákból. Ezt követően viszont már sikerült jobban vigyázni a labdára, ez azt eredményezte, hogy ellenfelünk nem is szerzett több pontot a negyedben, mi viszont Peti, Donát és Balázs révén 8-at is, melyekkel sikerült megszerezni a vezetést a negyedik negyed előtt. Az utolsó lépés, parányi előnyünk megtartása, esetleges növelése volt. Ezt azonban ellenfelünk 7-es játékosa máshogyan gondolta, már az első percben 8 pontot szórt nekünk. Tovább romlottak az esélyeink, amikor Ati a 3. percben beütötte 5. faultját, ezzel számára a mérkőzés véget ért. Próbálkoztunk, hajtottunk, de innentől már nem a mi kezünkben volt a mérkőzés, ellenfelünknek szinte minden összejött, nekünk a túloldalon pedig semmi, így egy, a két csapat közti különbséget torzító végeredmény született.

Összegzés

Sajnálom, hogy ma a szétszórtabb, bágyadtabb énünket hoztuk el, hiszen ez egy nyerhető mérkőzés lett volna. Persze ehhez az is kellett volna, hogy ellenfelünk legjobbja ne csúcsformában játsszon, hozzáteszem ebben mi is erősen benne voltunk. A végeredménytől függetlenül, nem mondhatom, hogy nem jár a dicséret a csapatnak, hiszen három negyeden keresztül partiban voltunk a feljebbi csoportból érkező csepeliekkel, sajnos ez nem a mi napunk volt, de megtettük ami ma kitelt tőlünk és ez a lényeg. Reméljük lesz még alkalmunk visszavágni, eddzünk tovább úgy, hogy legközelebb miénk legyen a dicsőség! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10