Kellemes meglepetés

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Matóczay Bálint

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-23 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 19 23 14 22 78
Kadett I. (ffi) 17 12 13 17 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: MEDVECZKY 17/9, MAROSSY 3/3, KATONA 4, VERMES 7, SÁRKÁNY 4
CS:DURÁNSZKAI 6, SZABADOS 6, Kocsis, Kolozsvári 2, PATRIK-PIRK 10/6, Márkus, Németh

1. félidő

Kadet „B” csapatunk szombaton a bajnokesélyes piros-fehéreket fogadta a soron következő fordulóban. A 2004-es Honvéd az elképesztően szerencsétlen sorsolásoknak köszönhetően hajszállal lemaradt a kiemelt bajnokságról, pedig abszolút ott lenne a helyük. A budapesti kadet bajnokságban 4-5 meghatározó játékosuk nélkül játszanak, de így is a bajnokság legerősebb csapatát alkotják.
Igencsak nehéz mérkőzés várt ránk idősebb, fizikálisan jóval erősebb vendégeink ellen, benne volt a pakliban az is, hogy nagy verést kapunk.
A fiúk azonban olyan meglepetéssel szolgáltak és olyan erényeket csillogtattak, hogy ritkaság számba megy az ilyesmi!
Az elején nemhogy nem rohantak át rajtunk, hanem kifejezetten jól játszva tartottuk a lépést. A legtöbb esetben harcos, jó védekezéssel, ötletes támadásvezetéssel, jól dobva, minden igényt kielégítő első negyedet produkáltunk!
A második negyedben már fogyott a szufla, sokat cseréltünk is, így egy kicsit vesztettünk a ritmusunkból. A negyed közepén futott egy 11-0-t a Honvéd és nagyjából ez is volt a különbség a szünetben.

2. félidő

Nagyon sok örömre okot adó momentumunk volt a folytatásban is. Medveczky régi fényében csillogott, és amellett, hogy extra találatai voltak, óriási szerepe volt abban, hogy a folyamatos csapadás védekezést át tudtuk játszani Más kérdés, hogy amikor nem volt a pályán sokasodtak az eladott labdák… !
Patrik-Pirkkel közösen osztoznak a meccs MVP címében! Serdülő korú játékosunk nemhogy nem tojt be élete első 7-es labdás meccsén, hanem olyan lendületes, jó dobóteljesítménnyel párosuló játékot mutatott be, amivel nagy szerepe volt abban, hogy a második félidő szorosan alakult.
Ki egy-egy szép találatot, ki harcos, kemény védekezést tett a közösbe, sok játékosunk nyújtott hasznos, jó teljesítményt. Az utolsó 9 pontot ellenfelünk dobta az utolsó két percben, amikor már egy fizikálisan gyengébb ötösünk volt a pályán és így kúszott 20 fölé a különbség.

Összegzés

Ez egy nagyon-nagyon jó meccsünk volt, nagy gratuláció a fiúknak! Nyilván, egy szűkebb rotációval még szorosabb lehetett volna, de cél volt az, hogy mindenki megkapja a játéklehetőséget a bizonyításra. Azért voltak olyan játékosaink, akik nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel, picit kilógva a jól teljesítő csapatunkból.
Jó lenne tartósítani ezt az összeszedett, harcos játékot!

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00