Kemény védekezés, fölényes győzelem

Junior (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Komlódi Benedek, Szentpáli-Gavallér Csaba

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-12 19:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 11 16 13 11 51
Junior (ffi) 13 23 29 16 81

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Szoboszlai 2, KOSZTRICZ 14, Simon 11, BAI 16, HEGEDŰS 14, MOLNÁR 18, Felfalusi, Finna, Gálfalvi 6, Chabot, Korkin 4,

1. félidő

Az első negyed szorosan végződött (két pontos előny számunkra), kőkemény egészpályás védekezésünket nagyon jól állta ellenfelünk. A második negyedtől viszont elkezdett beválni a tervünk, és a játékosaink folyamatos rotációja a mi malmunkra kezdte el hajtani a vizet. Ellenfelünk kezdett fáradni és mi nem lassítottunk a megkezdett tempónkból, így előnyünk 9 pontra növekedett a félidei pihenőig.

2. félidő

A második félidőre sem védekezésben, sem támadásban nem változtattunk a taktikánkon. Tudtuk, hogy ha képesek maradunk azt a nagyon gyors tempót tartani, amit az első félidőben diktáltunk, akkor más végkimenetele nem lehet a mérkőzésnek, csak az, hogy ellenfelünk elfárad és felőröljük a támadásukat a védekezésünkkel, majd könnyű kosarakat fogunk tudni szerezni. A tervünk bevált, a harmadik negyedet nagyon fölényesen 29-13-ra nyertük, amire az utolsó negyedben még rá tudtunk tenni egy lapáttal. A vége egy sima, 30 pontos győzelem lett.

Összegzés

A fiúk bebizonyították megint, hogy mi egy nagyon jó védekező csapat vagyunk. Hosszú cserepadunknak és a szívünknek köszönhetően képesek vagyunk felőrölni ellenfelünket a védekezésünkkel. Örülünk, hogy egy fájdalmas 5 pontos idegenbeli vereség után egy ilyen remek győzelemmel tudtunk visszavágni. Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a TFSE csapatának!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10