Keményebb falba ütköztünk

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Török Béla (Schwarz Mária)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 12:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Amazonok 20 16 1 22 5 64
Óbudai Kaszások U12A 9 10 3 4 15 41

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: CSIZMADIA 5, CZIRKOS 8, Felkai, Győr 4, Hidvégi 1, Jendrolovics, Kocsis, Kronavetter 8, Paár 1, Takács, ZÁDOR 14

1. félidő

Egy jó és nehéz mérkőzést helyeztünk kilátásba, kiváló erőfelmérésre volt esélyünk. A Vasas lány csapata több szempontból is előrébb jár, mint mi, de ennek ellenére sincs ilyen különbség a két csapat között. Várható volt az, ami beigazolódott: azt hittük, hogy nem kell többet tennünk, mint az ezt megelőző összecsapáson. Sokszor vettünk el magunktól lehetőséget és adtunk könnyű helyzeteket ellenfelünknek!

2. félidő

3 negyednek kellett eltelnie és jó pár kemény szónak, hogy tisztázzuk sorainkat. A végére sikerült az elképzelésünk szerint szerepelni.

Összegzés

Gratulálunk a Vasasnak, abszolút megérdemelten győztek. Nem vagyok benne biztos, hogy a lány-fiú dolog nem játszik szerepet ebben, de látszólag is keményebben harcoltak!
A hibáink nem a kosárlabdában voltak mérhetőek, hanem a hozzáállásban. És nem félreértendő! – meg kell tanulnunk kezelni a sikert, az örömöt, a hibákat, a kudarcot, a körülményekhez alkalmazkodnunk kell! És ami még nagyon fontos, hogy ezért nap, mint nap sokat kell dolgoznunk, nem a kifogásokat keresni – ki kell lépni a komfortzónából! Hiszek benne, és többször bebizonyosodott, hogy meglesz az eredménye!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00