Keményebben kell játszani

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Szokolainé V. Csilla, Török Béla

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-11-18 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Darázslányok 12 10 3 8 13 46
Kaszás Girls 3 7 6 9 4 29

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-B. 1, Bene 1, Bobvos ,Csicsvári 1, Csocsán , Csonka 1, Czirkos 10, Henglár 4, MAHMOUD 8, Printschler , Rompos 2, Sterbenz 1

1. félidő

Enerváltan kezdtük a mérkőzést, a kezdő ötösnek sokkal nagyobb lendülettel kell pályára lépnie. Támadásban nehezen találtuk a gyűrűhőz vezető utat, lassan indultunk. Második negyedben sem jött az átütő erő.

2. félidő

Félidei büntetőkkel faragtunk a hátrányból. A harmadik negyedet nagy energiával játszottuk végig, sikerült is 1 pontot hozni. A negyedik negyedben nem jött össze amit kitaláltunk, tovább nőtt a különbség.

Összegzés

Az összefoglalásban nem szeretnék kitérni a játékvezetésre, inkább nézzük azokat a dolgokat amik csak rajtunk múltak. Védőlepattanók megszerzése siralmas volt, rengeteg második esélyes pontot kaptunk. Védekezésben nem haraptunk, puhányok voltunk. Az ellenfél gyorsindításait nem állítottuk meg, sajátjainkat elherdáltuk. Legközelebb mikor találkozunk velük, ezeken változtatnunk kell.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30