Kenguruk az U12-ben

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Buda

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Nagy Joel

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Tigrisek 4 4 4 5 6 23
U12 Kaszás Boys 10 6 2 12 4 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

ZENTAI P. 7, Jánosi G 4.Baranyai K, Pataki B 2, DARÓCZI G 8, Ollai P, Csizmazia K 4, Berlinger M, Sándor 2, 7,Köcse K 4, Grósz 3

1. félidő

Egy héttel a Kenguru Kupa rajt elött az U12-es bajnokságban léptek pályára a 2011-es születésű srácok rutinszerzés céljából. Akadtak hiányzóink, de 11-fővel ( közte 3 újonc- Köcse Kornél, Berlinger Márk, Baranyai Kolos) így is izgatottan vártuk az elöttünk álló két meccsett. A Ziccer Tigrisek ellen pörgősen kezdtünk, főleg Zentai Peti és Daróczi Gergő kisérletei értek pontot, majd egy pontszegényebb 8 perc következett, ahol a Kornélok ( Csizi és Köcse) kosaraival sikerült megnyernünk a negyedet. A félidei büntetőkből mind összesen 2 darab hullott be, igaz, fenőtt palánkra a büntetődobást eddig nem igen gyakoroltuk.

2. félidő

A harmadik negyed elején a Békás- Düllő ötös hamar 10 pontos előnyre tett szert, végül 12-5-re megnyerve a negyedet. Ebben az időszakban érzésem szerint picivel több fegyelemmel és összepontosítással akár dupla ennyi pontot is összehozhattak volna a srácok, de sajnos még kevés alkalommal figyelünk egymésra támadás közben, így rengeteg helyzetet puskázunk el. A záró negyedben picit az agresszivitás hiánya érződött a pályán, de ekkorra már nem forgott veszélyben a győzelem. Végeredmény 34 – 23 ide.

Összegzés

Javarészt idősebb gyerek ellen játszottunk, azonban képzettségben előrébb tartott a társaság nagy része nálunk. Örülök, hogy nem féltünk a magasabb ellenfeleinktől és a meccs nagy részében harcos mentaslitás volt ránk jellemző.
Gratulálok mind két csapatnak a pörgős mérkőzéshez!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…