Kései hajrá

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Bujtor Péter, Hőgerl Bence

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-31 15:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 22 9 7 5 10 53
Kaszás Girls 12 14 5 2 16 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán, Csonka, Mahmoud 9, Csicsvári 4, Bobvos, Bene, Rompos 3, Krajcsovich 2, Henglár 6, Babay-B. 4, Sterbenz, Czirkos 16

1. félidő

A hetedik fordulóban újra házi rangadóra került sor. Szerettünk volna visszavágni a múltkori vereségért. Az első negyedben mind a két csapat szép játékot mutatott, add és fuss játékok, betörés spacing mozgások voltak a jellemzőek. Befejezésnél a fiúk voltak pontosabbak, így 10 ponttal elléptek. Második negyedben hoztunk rajtuk 5 pontot, de érzésem szerint több is volt bennünk. A negyed eleje mienk volt, közepe a fiúké, a vége megint a miénk. Sokszor buta döntést hoztunk, rosszakat vállaltunk, és sajnos rengeteg dobásunk kifelé pattant.

2. félidő

Félidei büntetővel tovább nőtt a különbség, 7-5 lett a bedobott büntetők száma oda.
A harmadik negyedben kevés értékelhető volt kosárlabda szempontjából. Mind a két csapat küzdött-hajtott. Ez párosult kapkodással és így talán mind a két csapat a leggyengébb negyedét hozta a hétvégén.
Negyedik negyed első felében nem tudtuk csökkenteni a különbséget, sok kidolgozott helyzetünk volt de nem értékesítettük őket. 6. percben -13-nál időt kértünk. Megbeszéltük, hogy ezt még meg tudjuk csinálni. Két pontig tudtunk visszajönni, két és fél perc alatt. Hatalmas energiát tettünk bele, a dobásaink végre bementek, de kései volt a hajrá.

Összegzés

Jó kis mérkőzés volt, a nagy hajrát későn indítottuk meg. Ha lett volna még 2 perc… De ugye a sportba nincs ha. Sajnos elmaradt a győzelem pedig ma jó esélyekkel indultunk a fiúk ellen. Fáradtak is voltak a duplázás miatt és hiányzóik is voltak. Endinek és Milunak mielőbbi felépülést kívánunk!
Az előző mérkőzéshez képest nagyon örültem neki, hogy a fiúk agresszív stílusától nem ijedtünk meg, felvettük mi is. Sokkal jobb elszakadásaink voltak, sokkal agresszívabbak voltunk a múltkorihoz képest. Gratula a Fiúknak!!! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00