Későn érkeztünk meg a meccsbe

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Ürögi Zsolt

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-08 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kölökös Fiúk 0 0 0 0 0
Óbudai Kaszások U12A 2 0 0 0 2

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Kronavetter D. 15, Zádor N. 10, Paár Á. 7, Czirkos Á 6., Szabados M. 5, Győr Sz. 4, Jendrolovics M. 3, Csizmadia M. 2, Ravasz P. 1, Takács Á. 1, Kocsis E., Mácza M.

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölöskös fiúk ellen játszottuk. Sajnos a vírushelyzet miatt az ellenfél csak 9 játékossal tudott megjelenni, így automatikus győzelem került a nevünk mellé. Ettől függetlenül lejátszottuk a mérkőzést, ugyanis ezért jött el mindenki. Az első percekben megszeppenve kezdtük a mérkőzést. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani és az ellenfél szinte átrohant rajtuk. A második játérészben sikerült felpörögnünk és egy teljesen kiegyenlített meccset játszottunk ebben a negyedben. Sikerült minden olyan dolgot, amit gyakoroltunk a pályára vinni. Gyorsan játszottunk, amiből sok könnyű kosarat szereztünk, agresszív védekezésünkből pedig sok labdát szereztünk.

2. félidő

A harmadik negyed ismét gyengébbre sikeredett. Az ellenfél szinte azt csinált, amit akart a pályán. Nagyon sok volt az eladott labdánk, amikből ellenfelünk sok könnyű kosarat szerzett. A negyed utolsó perceiben viszont összekapták magukat a fiúk és sok jó megoldásból kosarakat szereztünk. A záró negyedben nekiestünk elfáradt ellenfelünknek. Sok labdát szereztünk, amikből több 2+1-es akció is született. Ezt a játékrészt sikerült megnyernünk és hasonlított arra a játékra, amit egész mérkőzésen kellett volna játszanunk.

Összegzés

Fejben későn érkeztünk meg a mérkőzésre. Olyan dolgokban hibáztunk, amiket nagyon régen gyakorlunk. Nem szabad megszeppenve kezdeni egy mérkőzést, mert az kihat az egész játékidőre. Örülök viszont, hogy voltak olyan periódusok, amikor a saját dolgainkat tudtuk megvalósítani, ekkor partiban voltunk ellenfelünkkel. Hiába a „győzelem” így nem teljes a siker. De tudjuk, min kell dolgozni és igyekszünk fejlődni a következő fordulóra.

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00