Későn érkeztünk meg a meccsbe

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Ürögi Zsolt

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-08 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kölökös Fiúk 0 0 0 0 0
Óbudai Kaszások U12A 2 0 0 0 2

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Kronavetter D. 15, Zádor N. 10, Paár Á. 7, Czirkos Á 6., Szabados M. 5, Győr Sz. 4, Jendrolovics M. 3, Csizmadia M. 2, Ravasz P. 1, Takács Á. 1, Kocsis E., Mácza M.

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölöskös fiúk ellen játszottuk. Sajnos a vírushelyzet miatt az ellenfél csak 9 játékossal tudott megjelenni, így automatikus győzelem került a nevünk mellé. Ettől függetlenül lejátszottuk a mérkőzést, ugyanis ezért jött el mindenki. Az első percekben megszeppenve kezdtük a mérkőzést. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani és az ellenfél szinte átrohant rajtuk. A második játérészben sikerült felpörögnünk és egy teljesen kiegyenlített meccset játszottunk ebben a negyedben. Sikerült minden olyan dolgot, amit gyakoroltunk a pályára vinni. Gyorsan játszottunk, amiből sok könnyű kosarat szereztünk, agresszív védekezésünkből pedig sok labdát szereztünk.

2. félidő

A harmadik negyed ismét gyengébbre sikeredett. Az ellenfél szinte azt csinált, amit akart a pályán. Nagyon sok volt az eladott labdánk, amikből ellenfelünk sok könnyű kosarat szerzett. A negyed utolsó perceiben viszont összekapták magukat a fiúk és sok jó megoldásból kosarakat szereztünk. A záró negyedben nekiestünk elfáradt ellenfelünknek. Sok labdát szereztünk, amikből több 2+1-es akció is született. Ezt a játékrészt sikerült megnyernünk és hasonlított arra a játékra, amit egész mérkőzésen kellett volna játszanunk.

Összegzés

Fejben későn érkeztünk meg a mérkőzésre. Olyan dolgokban hibáztunk, amiket nagyon régen gyakorlunk. Nem szabad megszeppenve kezdeni egy mérkőzést, mert az kihat az egész játékidőre. Örülök viszont, hogy voltak olyan periódusok, amikor a saját dolgainkat tudtuk megvalósítani, ekkor partiban voltunk ellenfelünkkel. Hiába a „győzelem” így nem teljes a siker. De tudjuk, min kell dolgozni és igyekszünk fejlődni a következő fordulóra.

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00