Későn érkeztünk meg a meccsbe

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Ürögi Zsolt

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-08 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kölökös Fiúk 0 0 0 0 0
Óbudai Kaszások U12A 2 0 0 0 2

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Kronavetter D. 15, Zádor N. 10, Paár Á. 7, Czirkos Á 6., Szabados M. 5, Győr Sz. 4, Jendrolovics M. 3, Csizmadia M. 2, Ravasz P. 1, Takács Á. 1, Kocsis E., Mácza M.

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölöskös fiúk ellen játszottuk. Sajnos a vírushelyzet miatt az ellenfél csak 9 játékossal tudott megjelenni, így automatikus győzelem került a nevünk mellé. Ettől függetlenül lejátszottuk a mérkőzést, ugyanis ezért jött el mindenki. Az első percekben megszeppenve kezdtük a mérkőzést. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani és az ellenfél szinte átrohant rajtuk. A második játérészben sikerült felpörögnünk és egy teljesen kiegyenlített meccset játszottunk ebben a negyedben. Sikerült minden olyan dolgot, amit gyakoroltunk a pályára vinni. Gyorsan játszottunk, amiből sok könnyű kosarat szereztünk, agresszív védekezésünkből pedig sok labdát szereztünk.

2. félidő

A harmadik negyed ismét gyengébbre sikeredett. Az ellenfél szinte azt csinált, amit akart a pályán. Nagyon sok volt az eladott labdánk, amikből ellenfelünk sok könnyű kosarat szerzett. A negyed utolsó perceiben viszont összekapták magukat a fiúk és sok jó megoldásból kosarakat szereztünk. A záró negyedben nekiestünk elfáradt ellenfelünknek. Sok labdát szereztünk, amikből több 2+1-es akció is született. Ezt a játékrészt sikerült megnyernünk és hasonlított arra a játékra, amit egész mérkőzésen kellett volna játszanunk.

Összegzés

Fejben későn érkeztünk meg a mérkőzésre. Olyan dolgokban hibáztunk, amiket nagyon régen gyakorlunk. Nem szabad megszeppenve kezdeni egy mérkőzést, mert az kihat az egész játékidőre. Örülök viszont, hogy voltak olyan periódusok, amikor a saját dolgainkat tudtuk megvalósítani, ekkor partiban voltunk ellenfelünkkel. Hiába a „győzelem” így nem teljes a siker. De tudjuk, min kell dolgozni és igyekszünk fejlődni a következő fordulóra.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10