Későn kezdtük a hajrát

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Adjudani Pezsman, Matóczay Bálint

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-02-17 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 17 17 25 11 70
Női Serdülő 17 5 25 16 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ulicsnik 7, Tordai 5, TAKÁCS 16, Sági 22, Nagy, Kocsis , Szántó 1, Hock 2, EGYÜD 5, Konta 3, POLGÁRI 4

1. félidő

A BEAC második számú csapata ellen vívtuk a döntő mérkőzést. Enerváltan kezdtünk, sok könnyű kosarat engedélyeztünk, míg sajátjainkért keményen meg kellett dolgoznunk. Negyed közepe tájékán átvettük a vezetést, innen 17-17-ig felváltva estek a kosarak.
Második ötösünk nagyon nem találta a ritmust támadásban. Gyorsindítást nem vezettünk, felállt védelem ellen szenvedtünk. 5 szerzett pontunk nagyon kevés volt.

2. félidő

Félidőben átbeszéltük mit is kéne csinálni egy ilyen védekezés ellen. A harmadik negyedben sikerült is támadnunk. Csak védekezni felejtettünk el, A 25 dobott pont dicséretes, de a kapott 25 sajnos nem. Valamilyen bosszantó hibával, mindig kosarat engedélyeztünk nekik. A záró játékrészt megnyertük, és ugyancsak 11 pontot kaptunk, amikor kellett ellenfelünk mindig betalált.

Összegzés

Ellenfelünk kicsit mást védekezett, mint amire számítottam, egy behúzódó, minden leütésre besegítő védekezéssel találtuk szembe magunk. A második félidőben már megfelelően támadtunk, sokkal nagyobb sebességgel, mentünk előre, így több pontot is tudtunk szerezni. Sajnos a vereségért elsősorban így is magunkat okolhatjuk. Rengeteg olyan hibát vétettünk amiből ellenfelünk könnyű kosarat dobhatott. Biztos hogy fogunk még velük találkozni, remélem mindenkit fűt a visszavágás vágya! Hajrá Lányok!! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!