Későn kezdtük a hajrát

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Adjudani Pezsman, Matóczay Bálint

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-02-17 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 17 17 25 11 70
Női Serdülő 17 5 25 16 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ulicsnik 7, Tordai 5, TAKÁCS 16, Sági 22, Nagy, Kocsis , Szántó 1, Hock 2, EGYÜD 5, Konta 3, POLGÁRI 4

1. félidő

A BEAC második számú csapata ellen vívtuk a döntő mérkőzést. Enerváltan kezdtünk, sok könnyű kosarat engedélyeztünk, míg sajátjainkért keményen meg kellett dolgoznunk. Negyed közepe tájékán átvettük a vezetést, innen 17-17-ig felváltva estek a kosarak.
Második ötösünk nagyon nem találta a ritmust támadásban. Gyorsindítást nem vezettünk, felállt védelem ellen szenvedtünk. 5 szerzett pontunk nagyon kevés volt.

2. félidő

Félidőben átbeszéltük mit is kéne csinálni egy ilyen védekezés ellen. A harmadik negyedben sikerült is támadnunk. Csak védekezni felejtettünk el, A 25 dobott pont dicséretes, de a kapott 25 sajnos nem. Valamilyen bosszantó hibával, mindig kosarat engedélyeztünk nekik. A záró játékrészt megnyertük, és ugyancsak 11 pontot kaptunk, amikor kellett ellenfelünk mindig betalált.

Összegzés

Ellenfelünk kicsit mást védekezett, mint amire számítottam, egy behúzódó, minden leütésre besegítő védekezéssel találtuk szembe magunk. A második félidőben már megfelelően támadtunk, sokkal nagyobb sebességgel, mentünk előre, így több pontot is tudtunk szerezni. Sajnos a vereségért elsősorban így is magunkat okolhatjuk. Rengeteg olyan hibát vétettünk amiből ellenfelünk könnyű kosarat dobhatott. Biztos hogy fogunk még velük találkozni, remélem mindenkit fűt a visszavágás vágya! Hajrá Lányok!! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00