Két hasznos negyed

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Kovács Róbert

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-23 09:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 17 7 6 4 19 53
U12 Kaszás Boys 2 0 4 2 0 8

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: Jones A, Dósa, Faragó, Maurer, Bíró, Dócs, Osztovits 3, Jones B , Vasali 3, Varga 1, Balogh, Vitéz 1,

1. félidő

Az elhúzódó első meccs után azonnal kezdődhetett a második megmérettetés, ellenfelünk a Keresztúri SE volt. Már a melegítés során számítani lehetett arra, hogy ellenfelünk fizikális előnyét fogja tudni kamatoztatni, de szerettük volna kihozni a legtöbbet az előttünk álló 32 percből.

Az első három perc végére már 10 pontos előnyre sikerült ellenfelüknek szert tennie könnyű kosarakkal, az időkérést követően azonban picit kiegyenlítettebb lett a játék, habár támadásban nehezen ment a helyzetek kialakítása, és csak Dini tudott eredményes lenni. A második negyedben összesen 7 pontot kaptunk, ami szép eredmény, még akkor is, ha pontot nem tudtunk szerezni, majd a félidben 4 alkalommal tudtunk eredményesek lenni. ( Imi, Bazsi, Boti, Dini)

2. félidő

A harmadik negyed sikerült a legszorosabbra, négy kapott pont ellenében Imi volt eredményes, de sajnos az utolsó 8 percben már nem volt bennünk erő hasonló bravúrhoz és ellenfelünk ezt könyörtelenül kihasználta. Végeredmény 8-53 oda.

A nagyarányú vereség ellenére nem lehetünk csalódottak, talán a támadójátékban lehettünk volna bátrabbak, határozottabbak, de a második és harmadik negyedben nyújtott védekezés mindenképpen dicséretes!

Összegzés

Úgy látom a fiúk kezdik megérteni miért is jó nekünk, hogy a Kenguru Kupa mellett az U12- es bajnokságban is van lehetőségünk játszani, és eredménytől függetlenül igyekeznek kihozni a legjobbat magukból, fejlődni, a megbeszélteket végrehajtani. Köszönet a szülőknek a támogatásért a kora reggel órákban is, jövőhéten az U11-es fordulók során sok sikert mindenkinek!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00