Két hasznos negyed

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Mészáros Nándor, Kovács Róbert

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-23 09:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 17 7 6 4 19 53
U12 Kaszás Boys 2 0 4 2 0 8

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: Jones A, Dósa, Faragó, Maurer, Bíró, Dócs, Osztovits 3, Jones B , Vasali 3, Varga 1, Balogh, Vitéz 1,

1. félidő

Az elhúzódó első meccs után azonnal kezdődhetett a második megmérettetés, ellenfelünk a Keresztúri SE volt. Már a melegítés során számítani lehetett arra, hogy ellenfelünk fizikális előnyét fogja tudni kamatoztatni, de szerettük volna kihozni a legtöbbet az előttünk álló 32 percből.

Az első három perc végére már 10 pontos előnyre sikerült ellenfelüknek szert tennie könnyű kosarakkal, az időkérést követően azonban picit kiegyenlítettebb lett a játék, habár támadásban nehezen ment a helyzetek kialakítása, és csak Dini tudott eredményes lenni. A második negyedben összesen 7 pontot kaptunk, ami szép eredmény, még akkor is, ha pontot nem tudtunk szerezni, majd a félidben 4 alkalommal tudtunk eredményesek lenni. ( Imi, Bazsi, Boti, Dini)

2. félidő

A harmadik negyed sikerült a legszorosabbra, négy kapott pont ellenében Imi volt eredményes, de sajnos az utolsó 8 percben már nem volt bennünk erő hasonló bravúrhoz és ellenfelünk ezt könyörtelenül kihasználta. Végeredmény 8-53 oda.

A nagyarányú vereség ellenére nem lehetünk csalódottak, talán a támadójátékban lehettünk volna bátrabbak, határozottabbak, de a második és harmadik negyedben nyújtott védekezés mindenképpen dicséretes!

Összegzés

Úgy látom a fiúk kezdik megérteni miért is jó nekünk, hogy a Kenguru Kupa mellett az U12- es bajnokságban is van lehetőségünk játszani, és eredménytől függetlenül igyekeznek kihozni a legjobbat magukból, fejlődni, a megbeszélteket végrehajtani. Köszönet a szülőknek a támogatásért a kora reggel órákban is, jövőhéten az U11-es fordulók során sok sikert mindenkinek!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…