Két jó negyed

U12 Fiú B

Helyszín: 1103 Budapest, Kada u. 27-29. Zsíros Tibor Kosárla

Játékvezetők: Szőke Gábor, Mészáros Nándor

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-13 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 18 15 4 12 24 73
Óbudai Kaszások U12 B 6 15 0 11 4 36

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BÍRÓ 12, Szabó 8, Vitéz 5, Konta 4, VARGA 4, Szántó, 2, Tas 1, Ollai 0

1. félidő

A Gyermek Bajnokság 5. forduló első mérkőzését a Zsíros Akadémia Kőbánya/B csapata ellen játszottuk. Pontatlanul, megszeppenve kezdtük a mérkőzést. 5 perc alatt mindössze 1 kosarat tudtunk csak bedobni, pedig a helyzeteink megvoltak. Az ellenfél pedig a hibáinkat kihasználva az első negyedben 18 pontig meg sem álltak. A második negyedre végre megérkeztünk fejben, és testben is a mérkőzésre, és gyors támadásokkal csökkenteni kezdtük a különbséget. 15 pontig jutottunk ebben a negyedben.

2. félidő

Sajnos a büntetők nem úgy sikerültek, ahogyan azt én elgondoltam.
A harmadik negyedben is megmaradt a bátor támadásunk, de védekezésben lazítottunk, és egy újabb szoros negyedet játszottunk. Az utolsó negyedben elfáradtunk. Már nem értünk vissza védekezésben, pontatlanul passzoltunk, nem tudtunk már odafigyelni a támadásra. Sajnos így az ellenfél megint csak könnyű kosarakat tudott dobni egymás után.

Összegzés

Sok hiányzónk volt sajnos. De akik itt voltak próbáltak megtenni mindent, hogy egy jó mérkőzést játszunk. Végre szedtük a lepattanókat, volt gyors indításunk, gyors kosarakat is tudtunk szerezni, jól védekeztünk, segítettünk is egymásnak. Voltak jó részei ennek a mérkőzésnek, és volt felejthető részei. Sokat fogunk ebből tanulni, remélem. A 2. és 3. negyedben kosárlabdáztunk csapatként. Az utolsó negyedben viszont elfáradtunk. Bíró Balázst szeretném kiemelni, aki egy évvel fiatalabbként, nagyon bátran és eredményesen játszott ezen a mérkőzésen. Edzünk tovább, tanulunk ebből a mérkőzésből is. HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10