Két jó negyed, két rossz…

Serdülő (női)

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Pál Roland, Boros Kriszta

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-20 17:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya 16 6 9 22 53
Női Serdülő 6 16 8 15 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Csonka 2, Mahmoud 4, Csocsán, Csicsvári, Bobvos, KRONAVETTER 19, Rompos 2, Bene, Henglár 5/3, Sterbenz, Kerékgyártó, Marosvölgyi 13/3

1. félidő

Pénteken Kőbányára látogattunk a budapesti bajnokság keretében. Nem kezdtük jól a mérkőzést, bent ragadtunk az öltözőben. 6-0 után, észbe kaptunk, de utána egy újabb hullámvölgy alatt gyorsan kialakult a 16-6-os negyed eredmény. Pontatlanul játszottunk és kevés ember vállalt. A második negyed új lendületet hozott. Harcosan, agresszívan játszottunk. Két hármasunk is beakadt, amivel csökkentettük a különbséget, negyed végén pedig már mi vezettünk.

2. félidő

A harmadik negyedben a játék küzdő jellege dominált leginkább (9-8). Sok csúszás mászás, kevés szép akció. Egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, így egy pontos hazai vezetéssel vágtunk neki az utolsó negyednek. Rosszul kezdtük a játékrészt, 13-4-es futással indított ellenfelünk, ezzel nagyon rossz helyzetbe kerültünk a végjátékra. Támadásunkat megtaláltuk utána de nem tudtunk kellőképen szigorítani a védekezésünket (22 kapott pont a negyedben) így nem volt sanszunk visszajönni a mérkőzésbe.

Összegzés

Sosem könnyű egy hétköznapi mérkőzés. A kezdésünkre rá is nyomta ez a bélyeget. Utána 2 jó negyedet játszottunk, sajnos a záró játékrész kezdésére megint leolvadtunk. Támadásban nehéz dolgunk volt a nem szoros védekezés, és állandó egypasszos segítés miatt. Hiába gyakoroljuk sokszor a spacing mozgásokat, nyomát se láthattuk vissza. Védekezésünk egész jól működött, átmenetbe és felállt támadás ellen is. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00