Két középső játékrészben fordítottunk!

Serdülő (női)

Helyszín: Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Németh Fanni

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-18 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia 20 4 9 16 49
Női Serdülő 8 21 19 11 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: BOBVOS 9, Bene, CSICSVÁRI 5, Csocsán 2, CZIRKOS 20, Henglár, Kronavetter 6, MAROSVÖLGYI 11, Mahmoud, Rompos, STERBENZ 6

1. félidő

Szombat délután a Vasashoz látogattunk U13-as csapatunkkal a Budapest Bajnokságban. Legútobb a Törekvés igen nagy pofonban részesített minket, bíztam benne, hogy tudunk javítani.

Jól kezdtük a mérkőzést, 6-2-vel nyitottunk de utána valami teljesen megtörte a lendületünket, és 18-2-es eredménnyel fordított a Vasas. Támadásunk szétesett, és az eladott labdákból, rossz dobásokból leindított minket ellenfelünk.
A második játékrészben fordult a játék képe. Egészen parádésan játszottunk. Jó 1-1-ek, jó spacing és máris visszajöttünk a mérkőzésbe. Védekezésünket ki kell emelnem ebben a negyedben, majdnem teljesen lenulláztuk ellenfelünket, sajnos két óvodás hiba miatt engedtünk 4 pontot.

2. félidő

Harmadik negyedben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Agresszív jó védekezés, ötletes jó támadás. Bátran 1-1-eztünk és jól, utána a kiosztások is rendben voltak, több középtávolit is bedobtunk a harmadik negyedben.
Negyedik negyed első felében tovább növeltük az előnyt, az utolsó percekben jött vissza 10 pontra a Vasas.

Összegzés

Értékes győzelmet arattunk, nem is igazán az eredmény miatt, hanem a mutatott játék képe és hozzáállás miatt. Ellenfelünk csapata vegyes összetételű volt, voltak benne idősebbek is és velünk egy idősek is. Két dolognak kifejezetten örültem, az egyik hogy egy 20-8-as kezdés nem nyomta rá a bélyegét a mérkőzésre, hanem felálltunk és fordítottunk. A másik, hogy Mandus és Zelma bátran szerepet vállalt támadásban, és mindketten talán idei legjobb meccsüket hozták. Sok mindent kell csiszolni még elől-hátul de a mai mérkőzés legyen az a szint, amit magunkkal szemben elvárunk és erre akarunk építeni. Szép volt Lányok! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00