Kettő híján 100

Helyszín: Göllner Mária Waldorf Gimnázium

Játékvezetők: Matics Sándor, Dr.Tóth Kitti

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-30 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Régi Waldorf 0 3 12 12 27
Óbudai Kaszások U18 23 28 20 27 98

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Szántó 2, VASALI 17, CHABOT 26/12, Bulyovszky 4, Csocsán 12
CS: Léh 4, Katona 7/3,Kolozsvári 2, SZABADOS 18, Vermes 8

1. félidő

A Regi Waldorf az újpesti Waldorf Iskola csapata, ez, ill. az előzetes eredmények alapján lehetett sejteni, hogy nem lesz egy súlycsoportban a két csapat. Ennek ellenére komoly fegyvertény volt a fiúktól, hogy az első félidőben összesen 3 pontot kaptunk egy kósza, palánkos tripla formájában!! Pedig, volt 2-3 ügyes srác az ellenfélnél és az eddigi meccseiken 40 és 50 pont között átlagoltak. A védekezésünkre nem lehetett panasz, nagy nyomás alatt tartottuk a hazaiakat és nem engedtük kibontakozni őket.

Támadóoldalon Chabot vitte a prímet, egymás után dobálta a triplákat és a duplákat, ill. a rendkívül agilisan játszó, a réseket jól megtaláló Szabados, valamint a közelről aktív Csocsán közreműködésével jól bontottuk ellenfelünk zónavédekezését.

2. félidő

Mindenki nagyjából ugyanannyit játszott és mindenki hozzátette a magáét a teljesítményünkhez. A második félidőben a hazaiak is pontosabbá váltak és egyre többször találták meg a gyűrű felé vezető utat. Mi sem tudtunk már annyi energiát belevinni a mérkőzésbe, mint az első játékrészben és a végére el is fáradtunk. De, így is majdnem 100 pontig jutottunk, ami 40 perc zóna ellen jónak mondható.

Összegzés

Jó gyakorlás volt, jó hangulatú mérkőzést játszottunk ezen a kellemes, késő tavaszi péntek délutánon.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10