Kettőből kettő hazai pályán!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Sentényi Barna, Kéri István, Nepp László

Nézők száma: 170

Mérkőzés időpontja: 2018-10-13 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások KA (NB1) 19 19 21 22 81
Salgótarjáni KSE 17 18 15 14 64

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MOLNÁR 16/9, Ondima 10, Bencsik 5, Meleg 2, TAKÁCS 14/3, 

Cs: KERESZTESI 12/6, Farkas 9/6, Jenei 6, Reiter 3/3, van der Meer 4, Baptiszta.

1. félidő

Szerettük volna, ha annyira keményen és agresszíven kezdjük a meccset, mint legutóbbi, hazai győzelmünk alkalmával az Újpest ellen. Szerencsére a srácok nagyon jól pörögtek és el is tudtunk lépni 11:7-re. A negyed végére azonban ellenfelünk megfelezte a különbséget. A második játékrész kiegyenlített és nagy küzdelmet hozott, nem is tudtuk növelni előnyünket, csak egy ponttal… Félidőben 38:35-re vezettünk.

2. félidő

Elégedettek lehettünk az első félidei teljesítményünkkel, hiszen végig vezettünk és diktáltuk a tempót. Mégis éreztük, itt bizony rá kell tenni még egy lapáttal… Hát a srácok rá is tettek, de nem is eggyel! Öt perc alatt 20 pontot dobtunk és 58:43-ra vezettünk, majd ebből az előnyünkből meg is tartottunk 9 pontot a negyed végére. Ellenfelünk azonban még mindig küzdött, és mint már többször a mérkőzés folyamán, ismét felzárkózott és szorossá tette a meccset. Az utolsó negyedben azonban a Salgótarján kulcsjátékosai fáradni látszottak, mi viszont koncentráltak és szervezettek tudtunk maradni. Így történhetett meg az, hogy a vége meglepően sima lett.

Összegzés

A Salgótarjánról tudtuk, hogy egy nagyon jó szerkezettel és idegenlégióssal rendelkező kemény ellenfél. Csak úgy sikerülhetett ez a győzelem, ha a tudásunk maximumát hozzuk. És persze ne feledkezzünk meg a hazai pályáról sem! Nagyon köszönjük szurkolóinknak a támogatást! Remek hangulatot csináltak és nagyon nagy szerepet vállaltak ebben a sikerben. Várunk Titeket most hétvégén is, hiszen szombaton 17:00-kor a Kaszások csarnokában lépünk pályára az Eger ellen. Kemény meccs lesz, gyertek el minél többen!

Hasonló tartalmak