Kevés volt a jó teljesítmény

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Kriszta, Simon Kornél

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-03-08 14:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bolhák 0 15 2 8 17 42
U11 Kaszás Boys 6 4 8 6 0 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Dienes Attila 6, Bándi Kornél 5, Dósa Zsombor 1, Vasali Dénes 1, Földes Ádám 1, Lengyel Zsolt 1, Jones Aidan 3, Teremi Dániel Regő 1, Jones Benjamin 3, Egyeki Barnabás 3,

1. félidő

A Budafoki csapat szintén eléggé nagykülönbségű meccset játszott Csata ellen, így egy kiélezett partira számíthattunk ellenük. Az elején jól kezdtünk, hamar 6 pontos előnyt szedtünk össze, amely után viszont megtorpantunk és habár ellenfelünk nem tudott pontot dobni a negyedben, nem lehettünk igazán elégedettek. A második 10 perc teljesen ellentétesen alakult, egy sokkal agresszívabb sor állt fel ellenünk, akik ellen nem tudtuk felvenni a verseny és hamar hátrányba kerültünk.

2. félidő

Szerencsére a fiúk a büntetőknél megmutatták, hogy tudnak koncentrálni és 10-ből 8 dobást értékesítettek, és a vezetést is visszavették! A harmadik negyedben Ati játékát lehet kiemelni, de az eredményt nem sikerült megtartanunk és ellenfelünk elhozta a negyedet. 1 pontos különbséggel kezdődött a záró negyed, de ellenfelünk hamar eldöntötte a mérkőzés sorsát, míg mi nem tudtunk eredményesek lenni a végére.

Összegzés

A hétvégén Aidan és Zsombi első meccsen nyújtott teljesítményét tudnám kiemelni, valamint Ati második meccsen mutatott megmozdulásait, azonban ahhoz, hogy eredményesek legyünk másoknak is többet kell mutatniuk, és sokkal agresszívabban játszani!

Köszönöm mindenkinek aki eljött! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…