Kevés volt a jó teljesítmény

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Kriszta, Simon Kornél

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-03-08 14:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bolhák 0 15 2 8 17 42
U11 Kaszás Boys 6 4 8 6 0 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Dienes Attila 6, Bándi Kornél 5, Dósa Zsombor 1, Vasali Dénes 1, Földes Ádám 1, Lengyel Zsolt 1, Jones Aidan 3, Teremi Dániel Regő 1, Jones Benjamin 3, Egyeki Barnabás 3,

1. félidő

A Budafoki csapat szintén eléggé nagykülönbségű meccset játszott Csata ellen, így egy kiélezett partira számíthattunk ellenük. Az elején jól kezdtünk, hamar 6 pontos előnyt szedtünk össze, amely után viszont megtorpantunk és habár ellenfelünk nem tudott pontot dobni a negyedben, nem lehettünk igazán elégedettek. A második 10 perc teljesen ellentétesen alakult, egy sokkal agresszívabb sor állt fel ellenünk, akik ellen nem tudtuk felvenni a verseny és hamar hátrányba kerültünk.

2. félidő

Szerencsére a fiúk a büntetőknél megmutatták, hogy tudnak koncentrálni és 10-ből 8 dobást értékesítettek, és a vezetést is visszavették! A harmadik negyedben Ati játékát lehet kiemelni, de az eredményt nem sikerült megtartanunk és ellenfelünk elhozta a negyedet. 1 pontos különbséggel kezdődött a záró negyed, de ellenfelünk hamar eldöntötte a mérkőzés sorsát, míg mi nem tudtunk eredményesek lenni a végére.

Összegzés

A hétvégén Aidan és Zsombi első meccsen nyújtott teljesítményét tudnám kiemelni, valamint Ati második meccsen mutatott megmozdulásait, azonban ahhoz, hogy eredményesek legyünk másoknak is többet kell mutatniuk, és sokkal agresszívabban játszani!

Köszönöm mindenkinek aki eljött! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00