Kevés volt a jó teljesítmény

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Kriszta, Simon Kornél

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-03-08 14:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bolhák 0 15 2 8 17 42
U11 Kaszás Boys 6 4 8 6 0 24

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Dienes Attila 6, Bándi Kornél 5, Dósa Zsombor 1, Vasali Dénes 1, Földes Ádám 1, Lengyel Zsolt 1, Jones Aidan 3, Teremi Dániel Regő 1, Jones Benjamin 3, Egyeki Barnabás 3,

1. félidő

A Budafoki csapat szintén eléggé nagykülönbségű meccset játszott Csata ellen, így egy kiélezett partira számíthattunk ellenük. Az elején jól kezdtünk, hamar 6 pontos előnyt szedtünk össze, amely után viszont megtorpantunk és habár ellenfelünk nem tudott pontot dobni a negyedben, nem lehettünk igazán elégedettek. A második 10 perc teljesen ellentétesen alakult, egy sokkal agresszívabb sor állt fel ellenünk, akik ellen nem tudtuk felvenni a verseny és hamar hátrányba kerültünk.

2. félidő

Szerencsére a fiúk a büntetőknél megmutatták, hogy tudnak koncentrálni és 10-ből 8 dobást értékesítettek, és a vezetést is visszavették! A harmadik negyedben Ati játékát lehet kiemelni, de az eredményt nem sikerült megtartanunk és ellenfelünk elhozta a negyedet. 1 pontos különbséggel kezdődött a záró negyed, de ellenfelünk hamar eldöntötte a mérkőzés sorsát, míg mi nem tudtunk eredményesek lenni a végére.

Összegzés

A hétvégén Aidan és Zsombi első meccsen nyújtott teljesítményét tudnám kiemelni, valamint Ati második meccsen mutatott megmozdulásait, azonban ahhoz, hogy eredményesek legyünk másoknak is többet kell mutatniuk, és sokkal agresszívabban játszani!

Köszönöm mindenkinek aki eljött! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00