Kezünkben volt a meccs

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Szőke Gábor, Miháczi Ádám

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-08 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Békási Kaszások 10 11 0 6 9 36
U11 Római Kaszások 8 8 0 14 4 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: KÓNYA Márton 8, Csizmadia Márton, Kronavetter Dániel 1, Varga Márton 1, Konta Magor 2, TAKÁCS Ábel 6, Jendrolovics Márk 4, TÓTH Bernát 1, DIENES Attila 4, Szabados Mátyás 5, Fülöp Vince 4

1. félidő

Rövid pihi után máris a Békási bandával léptünk pályára. Sok ismerős arc volt itt is, mindenki nagyon várta a mérkőzést  Sajnos a Békásiak betegség miatt csak 9 fővel tudtak megjelenni, így pontos jegyzőkönyv nem készült a találkozóról, de ennek ellenére igyekeztek a fiúk egy jó hangulatú, színvonalas edzőmérkőzést játszani.
Az első negyedben fej- fej mellett haladtak a csapatok, Ábel és Marci kosaraival 6-2 re is vezettünk, azonban ellenfelünknek sikerült megfordítania az eredményt. A második négyesből öten is pontot szereztek, azonban Nimród játéka ellen nem találtuk az ellenszert, habár Bernát többször is nagyszerű védekezést mutatott be! A félidőben most közel sem kezdtünk úgy ,mint az első találkozón, az első hat kísérletünk mind lejött a gyűrűről.

2. félidő

Úgy érződött, hogy kezdenek fáradni a fiúk, de szerencsére a harmadik negyedben a leengedés helyett, hatalmas hajrába kezdett a társaság és négy perc alatt sikerült megfordítani az eredmény. 12 pontot sikerült a negyedben berámolnia Vincének, Ábelnek, Márknak és Atinak, így 3 pontos előnnyel vártuk az utolsó játékrészt. Tudtuk, hogy nehéz 10 perc elé nézünk, de mindenki nagyon elszántan ment fel a parkettára, Dani külön kérte, hogy hadd ő foghassa a legnehezebb játékost! Az első percben még mi tudtuk az előnyünket növelni, azonban ezek után szép lassan kezdte ledolgozni hátrányát a Békási gárda és a negyed felére már át is vették a vezetést. 36- 34 es állásnál majd egy percig is támadhattunk, folyamatosan sikerült támadó lepattanók révén újra és újra kísérletezni az egyenlítésért, de sajnos a megremegtek a kezek a végén, így nem jött össze a hosszabbítás.

Összegzés

Az eredmény ellenére büszke vagyok a fiúkra, többen is eddigi legjobb teljesítményüket nyújtották. Mind a két mérkőzésen igyekeztünk pörögni, labdaszerzésekből gyors kosarakat szerezni, lehetőleg folyamatosan nyomást gyakorolni. Ezek a dolgok az eddigi meccseinkhez képest sokkal jobban tudatosabban előjöttek, még ha néha pontatlanul is. Ha mindenkinek sikerült picit többet belefektetni az edzésunkába és kicsit nagyobb figyelemmel lennie, akkor nemsokára az eredményen is meg fog ez látszódni, jó irányba járnak a fiúk! Gratulálok a Békási csapatnak, valamint köszönjük a Szülőknek a nagyszerű hangulatot és a támogatást!

Hajrá Római! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00