Kiálltunk

U12 Fiú B

Helyszín: 1048 Budapest, Lakkozó u. 1-5.

Játékvezetők: Tahin András, Frányó Csanád

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-07 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
PSE Párducok 15 10 4 14 10 53
Óbudai Kaszások U12 B 2 4 5 2 2 15

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Baján 2, Fülöp 1, Konta 1, Szabó 1, Sztankóczy 2, Tas, VITÉZ 3, ZENTAI 5

1. félidő

Egyik csapat sem tudott kellő létszámban kiállni, ezért az eredménynek nincs értelme. Becsületünkre – rengeteg csapat mondta vissza a hétvégi fordulót – legalább megjelentünk és lejátszottuk a mérkőzést. Örültem volna, ha nagyobb ellenállást tudunk tanúsítani, de nem sok babér termett számunkra.

2. félidő

Igyekeztünk, próbáltunk küzdeni, de kevesek voltunk most ehhez. Sajnos nem igazán változott ez a kép a mérkőzés végéig sem.

Összegzés

A játéklehetőségre, játékidőre nem lehetett panasz, de saját magunkkal szemben több elvárásra lenne szükség! Fiatalabb játékosunk hozzáállása tetszetős volt!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…