Kicsúszott a kezünkből az irányítás

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont (1107 Bp. Bihari út 23.

Játékvezetők: Kovács Róbert, Ürögi Zsolt

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-04 17:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budai Aranysakálok 8 13 1 14 14 50
Kaszás Girls U12 12 3 2 6 12 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Ceglédi 2, Csoknyay, Fey 14, Horváth 2, Kadenszki, Kosztyu 3, Kutrovácz, Polik 4, Reizmüller 4, Sterbenz 6.

1. félidő

A mérkőzés elején az volt a kérésem, hogy felejtsük el az első meccsen történteket és csináljuk azt felszabadultan, amit tudunk – élvezzük a játékot! Jól kezdtük az első negyedet, mindenki hajtott, labdát szerzett, támadta a gyűrűt, így 4 pontos előnyre tettünk szert. Második ötösünk is folytatta a pozitív játékot, mindenki hasznosan töltötte az időt a pályán. Annak ellenére, hogy ellenfelünk átvette a félidőre pár ponttal a vezetést, összességében jó volt a játék képe.

2. félidő

A félidei büntetőkön sajnos nem sikerült javítani, ugyanúgy kettőt sikerült érvényesíteni, mint az első meccsen. A harmadik negyedben egy újabb lejtmenet kezdődött, nemhogy nem sikerült visszaszereznünk az irányítást, hanem egy 10:0-ás rohamot engedélyeztünk a fiúknak – újra elkezdtünk lézengeni a pályán, újra elfelejtettünk küzdeni. Ez megpecsételte a sorsunkat, a negyedik negyed hiába próbálkozott és tartotta magát, nem tudta behozni ezt a mértékű hátrányt. Így újfent egy nagyobb arányú vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Valamiért ez most nem a mi napunk volt, rengeteget kell fejlődnünk és mindenben javítanunk. A következő fordulón nem engedhetjük meg magunknak ezt a hozzáállást, sokkal többet kell mindenkinek beletenni. Az egyéni teljesítményekkel sem vagyok elégedett, a húzóembereink közül nagyon sokan nem hozták az elvártakat. Amit pozitívumként ki tudok emelni, hogy sikerült az első mérkőzés okozta traumát félretenni és úgy felmenni a másodikra, hogy mindenki küzdött, hajtott. Legközelebb nem szabad hagyni, hogy kicsússzon a kezünkből az irányítás akár egyetlen percre sem.

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30